Nem így tervezték, de az orvosok felkérését nem tudta visszautasítani az a 12 éves kislány, aki világra segítette a kisöccsét a szülés során.

Sok esetben pillanatok alatt fel kell nőni. Számtalan történetet hallottunk már arról, hogy egy 3-4 éves kisgyerek mentette meg a szüleit, mert telefonált a mentőknek. Hiába, ha szükség van rá, ők is hihetetlen dolgokra képesek.

Egy baba születésénél legtöbb esetben az apuka van jelen. A testvérek – ha már vannak – vagy otthon vagy a folyosón várják, hogy megláthassák a testvérüket.

Ebben az esetben azonban a család döntése volt, hogy a 12 éves kislány jelen lehessen a szülésnél. Sőt beöltözés után amikor a kisfiú feje már kibukkant, és az orvos ötlete volt, hogy asszisztáljon, segítsen neki.

Jacee Dellapenna volt az első, aki megfogta a kisfiút, hiszen ő segítette a világra. Sőt a köldökzsinórt is ő vághatta el.

A család a közösségi oldalon posztolta a számukra is hihetetlen élményt. Azt írták, hogy Jacee egy hős, hiszen nem riadt meg sem a vér, sem pedig a fájdalom láttán. Sőt sírva ölelte magához a kistestvérét.

A 12 éves kislánynak van már egy 19 hónapos testvére és már akkor is szeretett volna részese lenni a születésének. Mivel a szülők tudták, hogy több gyermeket nem vállalnak, ezért ez volt Jacee utolsó esélye, hogy részt vegyen a szülésen.

A szülők szerint a kislány nagyon szeretett volna ott lenni és látni, érezni az egészet.

FORRÁSNLC
Előző cikkHogyan szökjünk el az alvó baba mellől
Következő cikkKiborít a férjem , sosem fog felnőni