Néhány évvel ezelőtt egy fiatal pár első kisfiukat várta. Az asszony 12 éve próbált teherbe esni, mire végre megtörtént a csoda. Rettenetesen várták a kis Jacob érkezését.

Hirdetés

A nő császárral hozta világra a gyermekét, majd az osztályra fektették, ahol nagyon erős fájdalomcsillapítókat és éjjelre altatót is kapott.

A kisfiú 4 napos volt, amikor este a nővér az anya mellé fektette a picit, hogy tudja szoptatni. Az erős gyógyszerek miatt azonban a nő elaludt. Mire felébredt a kisfia már nem reagált a külvilágra. A nő kirohant a folyosóra, hogy nővért hívjon. A kisbabát az intenzív osztályra vitték, de pár nap múlva lekapcsolták a gépekről.

Az anya ugyanis éjjel ráfeküdt a picire, akinek leállt a keringése és a légzése is. 10 napos volt, amikor meghalt. A sokkos állapotban levő szülők több millió dollárra perlik a kórházat, mert szerintük az ő hibájukból halt meg a kisfiú. Hiszen az anya erős gyógyszereket kapott, nem szabadott volna a kisbabát mellé fektetni.

A szülők a történetüket azért osztják meg a világgal, hogy minden szülőt figyelmeztessenek, hogy a legbiztonságosabb helyen is érheti tragédia a családot.

Forrás: Newsner

Hirdetés