nő, anya, parfüm
A kép illusztráció!

Egy anya két napra egyedül hagyta két kisgyermekét, amíg ő bulizott. A gyerekek 9 és 2
évesek, a nagyobb testvér kimászott az ablakon, hogy segítséget kérjen.
A 9 éves kislány és 2 éves öccse is lázasak voltak, amikor rájuk találtak a rokonok. Két napra a bezárt lakásban hagyta őket anyjuk, amíg elment bulizni – írta meg a The Sun. Az anyát korábban már gondatlanság miatt felelősségre vonták, ennek ellenére egyedül hagyta gyermekeit, amíg ő szórakozni ment.

Hirdetés

Az ügyész elmondta, hogy tavaly novemberben már magára hagyta a gyerekeit az anya, akkor azt mondta a nagyobbik gyerekének, hogy ez egy teszt volt. Amikor a gyerekek felébredtek és észlelték, hogy egyedül vannak, a nagyobbik gyerek mindent megtett, hogy gondját viselje a kistestvérének: pelenkát cserélt és etette 2 napig. A kislány végül kimászott az ablakon, hogy segítséget kérjen. Az anyát egy közelben lévő házban találták meg. Azt állította, hogy felfogadott egy bébiszittert, de a hitelkártyáján menet közben elfogyott a keret. A gyerekeket ideiglenesen elhelyezték máshol, de két hét múlva hazakerültek.

Az anya decemberben ismét bezárta a gyerekeit a lakásba, egyedül hagyta őket. A kislány levelet írt anyjának, azt írta: “Anya, hol vagy? Hiányzol. Sírtam. Ébressz fel, amikor megjössz. Köszönöm, Anya.” Amikor az anyát megtalálták, azt állította, hogy csak a gyógyszertárba ugrott el, de útközben ismerősökkel találkozott és velük beszélgetett. Az anya drogtesztje pozitív kokain mintát mutatott ki. A bíróság nyolc hónapos börtönbüntetést szabott ki az anyára, 2 évre felfüggesztve, továbbá elrendelték, hogy egy 20 napos programban vegyen részt.

Forrás The Sun

Hirdetés