20 év! 16 gyerek! Nőuralom!20 év küzdelem egyetlen fiúgyermekért. Nagycsaládban egy idő után alapvető kívánság, hogy megfelelő nemű baba születhessen. Két, három fiú vagy épp lánygyermek után a szülők már vágynak egy ellenkező nemű kisbabát is nevelni. Van azonban, hogy a legerősebb vágyunk ellenére sem sikerül egy kis hercegnőt vagy épp herceget a családnak adni.

Hirdetés

A negyven éves Kanu családjában sem épp teljes a nemek aránya. Közel 20 évnyi próbálkozás után az asszony ismét lánynak adott életet, aki immár a 15. a népes családban. A hosszú fiú utáni vágyukat két évvel ezelőtt megtörte egy váratlan terhesség, mely során Kanu végre fiúnak adott életet.

Ez a siker 14 lány után annyira feltüzelte a szülőket, hogy újra belevágtak a babaprojectbe. Hátha ismét szerencséjük lesz, és egy kicsit tudnak változtatni a nemi arányokon családon belül. Így született most ismét egy kislány.

A pár ezután úgy döntött felhagy a próbálkozásokkal. Természetesen minden gyermeküket áldásnak tekintik.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .