2014 július elejét írjuk. Bálint a héten 172 hetes. Nem is értem miért számolom még a heteket, de azt hiszem ezt már megszoktam.

A héten hozzánk költözik az új szerelem. Bálint vér szerinti apukájával sosem volt meg a közös hang, de nem gondolkodtam abban, hogy váltani kéne. Én magam is apa nélkül nőttem fel, láttam arra a sorsra jutok, mint anyukám. Egyedül helyt állni mindenben. Bálintnak ugyan van apukája, de a kettőnk kapcsolata lassan 5 éve a nullával egyenlő.

Pá hete azonban egy ismerős hatására mégis belevágtam. Egy hetet adtam magamnak egy társkeresőn- mivel már korábban égettem meg magam ilyen helyen, nem hittem benne.

Most mégis csoda történt. Véletlenek mondjuk nincsenek.

Az új szerelem imádja a fiam, és Bálint is őt. A héten pedig hozzánk költözött. Végre kezdem látni, hogy lehet igazi családom. Nagyon boldogok vagyunk.

A héten még tart a bölcsi, mi pedig sokat vagyunk Bálinttal- már amennyit a munka enged. Igyekszünk az új helyzetet megismertetni és megértetni vele. Amennyire lehetséges.

Bálint azonban könnyen veszi az akadályt. Most, hogy azt látja engem is szeret valaki, belőle is előbújt a szeretett lény. Végre ölel, puszil minket. Érzelmileg fejlődni kezdett, amit én a sok sok ölelésemmel nem tudtam mégse normális keretek között mozgatni.

A hétvégéket most anyunál tölti a fiam. Imád Esztergomban lenni. Nekünk felnőtteknek pedig kell egy kis magánélet is, így a kapcsolat elején.

Anyumnál Bálint rengeteget játszik és persze sétálnak sokat a jó időben. A fagyit már magának veszi meg. Bár tudni kell, hogy Esztergomban már szinte minden boltos ismeri Bálintot. Imádják.

Az evés nem megy nagyon a héten, de meleg van. Inkább csak gyümölcsöt majszolgat.

Én nagyon örülök, hogy Bálint ennyire jól elvan a nagyinál, nem sír utánam. Reggelente szokta mondani, hogy „Anyut álmodtam”. Számolja az estéket, hogy mennyit kell aludni és jön haza. Napközben azonban még a telefonhoz sem lehet odacsalogatni, hogy beszéljen velem.

Lassan, de biztosan elkezdtük a szobatisztaságot is. Bálint szól már ha kell pisilni. A kaki az még nem megy bilibe. Mivel meleg van egész nap lehet pelus nélkül.

A szerelemmel új lakótársat is kaptunk. Egy kiskutyust. Benit nagyon gyorsan megszerette Bálint, de még sokszor nem úgy nyúl hozzá, ahogyan kéne. Hiába volt cicánk, ő már öreg és inkább elvonult aludni a nap nagy részében. Így nem nagyon találkozott a fiammal. Most a kutyus teljesen feldobta a gyereket. Nagyon örül neki is.

Előző cikkCuki fotón Hamilton és unokahuga
Következő cikkBabát vár Janicsák Veca

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .