Egy 15 éves kamaszfiú valószínűleg nem azt akarja megbeszélni a mostohaanyjával, amit Alex Powell és mostohaanyja beszéltek.
Ugyanis arról volt szó 23 évvel ezelőtt, mikor kiderült, a fiú daganatos, hogy talán a későbbiekre gondolva el kellene menni a spermabankba, hogy lefagyasszák a tini hímivarsejtjeit.

A 15 éves Alex az akkori tinik szokásos életét élte, mikor kiderült, hogy Hodgkin limfómától szenved. Az orvosok az azonnali kemoterápiát javasolták, azonban mostohaanyja kért egy kis haladékot, azzal a meglepő indokkal, hogy szeretné, ha nevelt fia először leadná spermáit a spermabankban. A fiú végül belement, és elment a spermabankba.

2F1C061300000578-0-image-a-9_1449406981112

Később a kemo hatására a fiú túlélte a betegséget, és a kínos sztorit már el is felejtette. Időközben felnőtt, és három évvel ezelőtt elvette feleségül barátnőjét.
Mikor a felesége felvetette, hogy családot szeretne, Alexnek eszébe jutottak a több mint húsz évvel ezelőtti kínos pillanatok.

Reménykedett, és félt, mert nem hitte volna, hogy megvan még a spermabankban az ő lefagyasztott “adagja”, ráadásul már olyan régen van ott, hogy talán nem is termékeny.

2F1C062800000578-0-image-a-13_1449407076969

Azonban a csoda nem kerülte el őket, két év próbálkozás után Vi, a feleség terhes lett a kis Xavier-vel, aki makkegészségesen született egy évvel ezelőtt.

Ezzel a hatalmas sikerrel egyben világrekorder is lett a házaspár, ugyanis a 23 éves sperma volt a legrégebbi hímivarsejt, amiből baba született.

Gratulálunk!

 

forrás: BlikkRúzs

Előző cikkMiért mérik az újszülöttek súlyát evés előtt és után a kórházban?
Következő cikkBoldog az apa! Négyéves fiának végre megváltoztathatta a nevét Yodára!