elfoglalt anya
A kép illusztráció!

Bármelyik szuperanyukával, akár veled is előfordulhat, hogy a mindennapi teendők a gyerek és a háztartás körül teljesen lemerítenek. Ilyenkor úgy érzed, mindjárt felrobbansz, a legapróbb dolgok is képesek felbosszantani.

Hirdetés

Mutatunk néhány remek ötletet, ami képes a stresszoldásra, és egyből jobban érzed magad. A következő praktikákat egy szakember ajánlotta.

Egy stresszes embernek már az is megnyugtató, ha időnként elmegy kikapcsolódni, ez lehet egy masszíroztatás, vagy heti egy jóga. A tapasztalatok szerint rendkívül jó hatással van a kimerült szervezetre.
Amennyiben erre nincs lehetőség, elég egy séta a parkban, és máris jobb.

young-woman-reading-book-park-14822722

Az étrend is hasonló tulajdonságokkal bír, mint a kikapcsolódás. Az egészséges táplálkozás nagyban növeli a test és a lélek ellenállóságát. Ha mindennap fogyasztasz zöldséget, gyümölcsöt is, egészséges étrendet követsz, akkor az az idegrendszerre is pozitívan fog hatni, az alakodról nem is beszélve 🙂

lany-salataval

A legjobb természetes “tudatmódosítót” a végére tartogattuk: ez pedig a szex. Ha szeretkezel, olyan vegyületek szabadulnak fel a szervezetedben, amik gyakorlatilag kiütéssel győznek a stresszvegyületek felett, a ráncok kisimulnak, a mosolyok szélesebbek lesznek. Ez egyszerű kémia. 🙂

a kép illusztráció
a kép illusztráció
Hirdetés