Forrás:Hír24

Minden anya legszebb napja a pici születésének napja, hiszen hosszú időn át kell rákészülni a nagy napra. Ennek ellenére sokszor hallunk későn megállapított terhességekről. Ilyenkor elképzelni sem tudjuk, hogyan maradhat titokban a pici a pocakban. Hiszen az anyaságra még 9 hónap is kevés felkészülni. Hát még ha minderre 4 napod van.

4 napja volt rá, hogy felfogja anya lesz!
Kép forrása: Kerri Kiloh

A 25 éves Kerrinek azonban pont ennyi ideje volt arra, hogy megeméssze a hírt. Egy rutin orvosi vizsgálaton derült ki ugyanis, hogy a hölgy 5 hónapos terhes. Álmában sem gondolta, hogy a férjéhez ilyen hírekkel megy majd haza a kórházból.

Kicsit késve ugyan, de elkezdtek szülővé válni. Próbálták pótolni az elmúlt 5 hónapot. Azonban a bizonyosság után 4 nappal már a szülőszobán fogták egymás kezét. A pici 15 héttel a kiírt dátum előtt érkezett meg.

 

A kis Karson az intenzív osztályra került, az állapota azonban válságos volt. 6 héttel később sem változott semmi, ezért az orvosok vérátömlesztést javasoltak a babának. A szülők pedig néhány hét alatt átélték a születés és a közelgő halál érzését is.

A szülők nem tudták és nem akarták elengedni a picit. Tudták, hogy életben fog maradni.

A kisfiú élete első 6 hónapját lélegeztető gépen töltötte, azonban ekkorra már annyira erős volt, hogy a szülei hazavihették.

Az ifjú anya annyira meghatotta az újszülött osztályon dolgozók kitartása és odaadása, hogy úgy döntött pályát változtat. Ápolónőnek állt, hogy viszonozni tudja a sok szeretetet és gondoskodást, amit ők kaptak az előző fél évben.

Forrás: Hír24

Előző cikkA feleségem nem dolgozik
Következő cikk2 órával szülés után szexelt férjével a kórházban! A babája mellett!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .