Egyre több nő küzd meddőséggel, és az emiatt átélt gyermektelenséggel. Akinek gyorsan összejött a baba, nem is tudja elképzelni, milyen mikor minden hónapban várod a csodát. Sírva ülsz a wc-n mikor a pisilés után újra és újra véres a papír. Megint nem sikerült. Összeomlassz. Majd megrázod magad, és új hónap új remény felkiáltással belevágsz ismét.

Hirdetés

Egy idő után azonban eljutsz az orvosig. A férfiaknál könnyebb, de nekünk nőknek szinte minden kivizsgálás fájdalommal jár. De összeszorított foggal tűrjük, mert hátha ez segít.

Amikor azt halljuk, hogy valakinek hosszú évek után sikerült, úgy érezzük nekünk is fog.

Nem volt másképp ez a 10 éves házaspárnál.

5 éve vártak a csodára, de az nem jött. Majd beneveztek egy játékba, hogy a 10 éves évfordulójukat méltón ünnepelhessék meg. A fődíj egy arubai utazás volt. Ehhez készíteniük kellett egy rövid videót. Amikor leültek a kamera elé, a férj nem is gondolta, hogy élete legemlékezetesebb pillanata következik.

A fiatal nő nemrég tudta meg, hogy végre teljesült az álmuk. Egy terhességi tesztet előkapva sírva közölte, hogy öt év hiábavaló várakozás után végre szülők lesznek. A férj reakciója egyszerűen imádni való.

Az utat végül nem nyerték meg, de annál sokkal jobb vége lett a történetnek – kommentálta a videót a férj.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .