5 éves a világ legfiatalabb anyukája

Hihetetlen, de tényleg lehetséges. A perui származású 5 éves Lina Medina császárral hozta világra a kisfiát, aki teljesen egészségesen született. A történet kb. 100 éves, most azonban már a tudósok is tudják, hogyan lehetséges mindez.

A történet szörnyűsége, hogy a kislányt az apja ejtette teherbe, mikor az még csak 4 éves volt. Bár később az apa börtönbe került, mégsem tudták biztosan megállapítani a molesztálás tényét. Sokan a kislány fogyatékos testvérét is vádolták.

A kislány egy agyalapi mirigy rendellenességgel született, mely hormonzavart okozott. Lina már 2 évesen menstruált 4 éves korára pedig teljesen kifejlődtek a petefészkei és a méhe is.

Így a teherbeesés esélye ugyanakkora volt, mint egy felnőtt egészséges nőnél.

5 éves a világ legfiatalabb anyukája

A szülei először tumorra gyanakodtak, ezért vitték orvoshoz a kislányt, ahol megállapították a terhességet.

A kisfiú – akit Gerardónak neveztek el – 2,7 kilóval született. Már 10 éves volt, mikor elárulták neki, hogy akit a nővérének hisz, az édesanyja.

5 éves a világ legfiatalabb anyukája

Gerardó 40 éves koráig élt, mikor meghalt csontrákban. Linának még egy gyermeke született az élete során, de már felnőttként.

Lina pedig már 80 éves elmúlt. Boldogan él férjével. Sokan pedig nem is tudják milyen titkot őriz mélyen magában.

Előző cikkKevés orvos szűri a toxoplazmózist,de miért?
Következő cikkEgy kis koszmó? Koszos a gyerek?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .