Első babás kismamaként talán még van időd pihenni és akár filmeket nézni is. Megmutatjuk melyek a legjobb kismamis filmek..

1. Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap 

A sztori címszavakban: megküzdeni a hullámzó hormonszinttel; terhesen dolgozni, családon belüli rivalizálás, az apai válságstáb összeáll. Azaz; 5 teljesen különböző pár története a terhesség és családalapítás minden szépségével és nehézségével.

2. Továbbállók

A harmincas pár gyermeket vár. Miután semmi nem köti őket többé jelenlegi lakhelyükhöz, hiszen a srác szülei közlik –egy hónappal unokájuk születése előtt-, hogy az Államokból Belgiumba költöznek, a pár útra kel, hogy megtalálják a családalapításhoz legmegfelelőbb helyet. Végig járják a barátokat és rokonokat; kalandos útjuk során sok mindent megtapasztalnak, s végül arra is rájönnek, hogy valójában „ott az otthon, ahol a szív”.

3. Bébi mama

Kate eddig csak a karrierjével törődött, de most, 37 éves korára megértek benne az anyai vágyak. Ám sajnos kiderül, hogy nem tud teherbe esni, ezért béranyát fogad fel; egy merőben más körülmények között élő munkásnőt; Angiet. Kettejük élete végül egy érdekes együttlakásban fonódik össze, ami számtalan kalandhoz vezet. A film tanulsága, hogy nem kell tökéletesnek lenned ahhoz, hogy jó anya légy.

4. Pincérlány – Édesen is csípős

Jenna, egy rossz házasságban élő, kisvárosi pincérnő, aki a világ legkülönlegesebb pitereceptjeit alkotja meg. Nem elég, hogy önző férjétől teherbe esik, még az új nőgyásza is elrabolja szívét. Ez a mozi garantáltan jó kedvre derít és e mellett megnyugtatásul szolgál azok számára, akik szintén tartanak az anyaságtól – nincsenek ezzel egyedül.

5. Felkoppintva

A sztori egy egyéjszakás kalandból indul Alison, az ambiciózus tévériporter, és Ben, a léha életet élő weboldal-készítő között, melynek eredménye egy váratlan terhesség lesz. Allison eldönti, hogy megtartja a babát, de vajon ezt hogyan közölje az apának látszólag egyáltalán nem alkalmas sráccal?