Sharon Cutts
Forrás: NLC

Vannak, aki 50 év felett már úgy érzik, túl vannak életük derekán, és nagy meglepetéseket már nem tartogat számukra a sors gépezete. S vannak, akik erre egy olyan életreszóló élményt kapnak válaszul, ami túlmutat minden addigi elképzelésükön…

Hirdetés

Sharon Cutts boldog nőként élte mindennapjait négy gyönyörű gyermekkel megfűszerezve, ám egyedüllét mardosta a lelkét. Mindenki társra vágyik! Megismerkedett egy nála jóval fiatalabb férfival, Stuarttal. A korkülönbség ellenére viszonylag hamar egymásba habarodtak, az akkor 51 éves asszony úgy érezte, végre végetértek azok a fránya magányban töltött mindennapok, és egy új fejezet nyílik az életében.

Forrás: NLC

A hölgy a megismerkedésük után elment egy termékenységi vizsgálatra, mivel szerette volna újdonsült szerelmét megajándékozni egy babával. Ám az orvosok közölték vele, hogy túl van a menopauzán, vagyis kizárt, hogy újból teherbe essen. Ők viszont nem adták fel: hatalmas összeget költöttek petesejt donorra, és Stuart spermájával megtermékenyítve próbálták előidézni a terhességet – sikertelenül. Sharon ekkor már 54 éves volt.

Utolsó esélyként elutaztak Ciprusra, ahol megpróbálkoztak egy utolsó beültetéssel – a beavatkozás sikeres lett, sőt, Sharon hármasikreket rejtett a pocakjában!

A pár hihetetlenül boldog, és bár Sharon nem szeretné, ha az iskolában a kicsik nagymamájának néznék majd, saját bevallása szerint ugyanolyan frissességgel vágott bele az anyaságba, mint annak idején korábbi gyerekeivel.

Forrás: NLC

 

Hirdetés