Zahmira Austin néhány nappal  a születésnapja után szörnyű balesetet szenvedett. Véletlenül belegabalyodott egy héliummal töltött lufi zsinórjába, ami az ágyhoz volt kötve és megfulladt. A kislány mindössze csak 7 éves volt. Anyukája talált rá, de akkor már eszméletlen volt, rögtön hívta a mentőket. A mentősöknek sikerült őt újraéleszteni, de a kislány túl hosszú ideig volt oxigén nélkül, annyira, hogy az agya túlságosan nagymértékben károsodott.

,,Zahmira szerette az egyszarvúakat és a szivárványokat, a hercegnőket és a kishúgát. Egy örült baleset vette el az életét, de ez az első osztályos gyermek a szervadományozás révén megment másokat. Az életében Zahmira arra vágyott, hogy szuperhős vagy egyszarvú legyen.” -mondta az édesanyja.

A 7 éves kislány egy szerdai napon halt meg az IU Health Riley Gyermekkórházban, de még mielőtt szerveit adományozta volna, a  szülők szerették volna, hogy kislányukhoz hasonló gyerekeket mentsenek meg gyermekük épségben maradt szerveivel.

A Riley csapat tagjainak ünnepélyes tömege sorakozott fel a gyermekintenzív osztály csarnokaiban szerda délután, hogy nagy mosollyal csendben tisztelegjenek a kislány előtt. Egy lila szuperhős köpenyt varrtak egy egyszarvúval, és hevert rajta, amikor az orvosok és ápolók egy csoportja a hetedik emeleten lévő szobájából a liftekig kerekezett, ahol levitték egy műtőbe.A megtisztelő sétaként ismert költöztetési szertartás Zahmira életének utolsó pillanatait ünnepelte, mire a sebészek eltávolították szerveit, felkészülve más rászoruló betegek adományozására.

A szülők azt mondták az orvosoknak, hogy a lányuk ha beszélni tudna, biztosan szívesen felajánlaná a szerveit, hogy mások életben maradjanak.

A kislány halála előtt egy hős lett, aki sok gyermek életét megmentette.

Utolsó búcsúztatójának videója megtalálható a Facebook-on:

A videót Francine’s Honor Walk tette fel.