6-eves-szulinap

Tényleg ő a Világ legelkényeztetettebb kislánya? Hisz édesanyja 32 000 dollárt –azaz mintegy 7 millió 328 ezer forint – költött gyermeke hatodik születésnapjára.

7 milliót költött egy anya a lánya hatodik születésnapjára

Persze valószínűleg megengedhette magának ezt a kiadást. Azonban elgondolkodtató, ha meg is tehetnénk, költenénk-e ennyit gyermekünk partyjára ennyit? Mennyire tesz jót a gyermek számára ez a fajta elkényeztetés?

A legtöbb gyermek házi készítésű süteményt kap, esetleg babazsúrt rendezünk. Nem így gondolkodott Gracie édesanyja, aki felejthetetlenné kívánta tenni ezt a napot, az amúgy is eléggé elkényeztetett kislányának.

A 45 éves Nicol mintegy 300 dollárt költött csak a meghívókra. Ehhez képest a 9 rétegű sütemény 2100 dollárral nem is tűnik olyan soknak.

7 milliót költött egy anya a lánya hatodik születésnapjára

A buli témájául a középkori hercegnőket vette alapul az anyuka- azt nem tudni, hogy a gyermeke vagy inkább az ő vágyai nyilvánultak meg a party szervezésében.

Kislánya Hamupipőke kocsiján érkezett, természetesen teljes felszereltségben. A bulin, színészek, zsonglőrök szórakoztatták a vendégeket. Persze az udvari bolondok sem hiányozhattak egy középkori vár udvarából.

7 milliót költött egy anya a lánya hatodik születésnapjára

Nicol úgy nyilatkozott, hogy gyermekének szüksége van erre a mesebeli világra, hisz ő még gyermek és fontosak neki a mesehősök és a fantáziavilág.

A család többi tagja azonban ezzel nem értett egyet. Gracie 11 éves bátyja saját kezével vitte ki a meghívókat, mind a 200 darabot – azt nem tudjuk vajon az ő hatodik születésnapján Nicol mivel rukkolt elő, de valószínűleg a kislánya a kedvenc. És egyáltalán egy hatéves gyereknek honnan van 200 barátja?

Természetesen az apa és a nagyobb testvér is középkori ruhában tetszelgett a partyn- nem túl lelkesen. Az ő ruhájuk értéke azonban nem haladta meg a 100 dollárt sem. Ez azért sok mindent elárul.

Gracie az utolsó pillanatban elutasította a születésnapi tortát- aminek az értéke már így is az egeket verte- mert a tortán levő pillangók lilák voltak és nem kékek. Erre a megnyilvánulására Nicol csak annyit fűzött hozzá: „ A lányom kicsit maximalista”…Ezek után még a stylistot és a fodrászt is melegebb éghajlatra küldött a „cserfes” hatéves. Hisz nem akarta a szerepét megtanulni.

Gracie visszautasításai miatt a kezdetben 15 000 dolláros party ezért vált 32 000 dolláros gigászi ünnepséggé. (Igen ez a maximalizmus).

Kíváncsiak lennénk vajon ez a nagy „szeretet” miként hat a nagyobb fiútestvérre, hisz ő Gracie mellett csak egy mellékszereplő.

Gracie lehet megkapta álmai születésnapját, azonban nem ez jelenti a szeretetet. Ettől még 10 év múlva a „cserfes” kislány sokkal könnyebben fogja Nicolra rácsapni az ajtót és azt csinálni ami neki tetszik- persze az anyagi úgy látszik meg lesz hozzá akkor is.

7 milliót költött egy anya a lánya hatodik születésnapjára

Előző cikkKismamák Hüvelyi fertőzése! Mire figyelj!
Következő cikkMit kell figyelembe venni a bébi hordozóval kapcsolatban?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .