Ashley és Tyson évek óta szerettek volna kisbabát.Természetes úton nem sikerült a gyermekáldás, ezért néhány év próbálkozása után az orvosok segítségét kérték.

Hirdetés

A lombik azonban nem olcsó beavatkozás, ezért hónapokig spóroltak, hogy elvégezzék a nőnél a beültetést. Ami sajnos nem járt sikerrel.A pár nem adta fel és újra gyűjteni kezdett, hogy végre teljes lehessen a családjuk, de ismét kudarcba fulladt a kezelés.

Az orvosok azt javasolták, hogy még egyszer próbálja meg a beavatkozást, de többet már nem javasolják, mert a hormonok már teljesen tönkretették az asszony szervezetét. Így újra spórolni kezdtek és két megtermékenyített embriót ültettek a nő méhébe.

A picik sikeresen beágyazódtak. Hatalmas volt az öröm a családban. Az első ultrahangnál – amit hét hetesen végeztek- az apa is jelen volt és filmezte a történteket. Az asszony elképedése bejárta a világhálót,hiszen az orvos nem kettő, hanem négy babát látott az ultrahangképen.

Ez is érdekelhet!

Az orvosok szerint 70 millióból egy terhességnél fordul elő olyan, hogy a méhben lévő mindkét embrió ketté osztódik, így négy baba fejlődik tovább.

Az ultrahangkép sikere után egy külön oldalt készítettek leendő gyerekeik részére,ahová folyamatosan töltötték fel a fotókat.

A lányok ma már négy évesek és a szülők csodababáknak nevezik őket, akikkel hirtelen hat tagú lett a családjuk.

Hirdetés