Sokan úgy vélik, a mai szülők kényük-kedvük szerint manipulálják a gyermekeiket, mint egy tárgyat. Egy kanadai anya viszont csak a legjobbat szeretné gyermekének…

Ha megnézed a babád személyi számát, észreveszed, hogy már egészen más, mint a tied. Míg régebben a férfiakat 1-sel a nőket 2-sel jelölték, ma már 3-as és 4-es számokat használnak. Az ok egyszerű, 100 év elteltével ismétlődhetnének a számsorok, hiszen ma már az életévek száma kitolódott.

Hirdetés

Vannak azonban ma már olyan szülők, akik egyik nemhez sem sorolják magukat. Szeretnék elérni, hogy az ő személyi számuk eltérő legyen a férfiak és nők számától. Eddig sikertelenül próbálkoztak.

Most azonban egy kanadai „anya”, aki egyik nemhez sem sorolja magát elérte, hogy a 8 hónapos kisbabája Searylt nemtelenül jegyezzék be. Azt állította, hogy így félelem nélkül élhet majd a babája. Akiről természetesen egyáltalán nem biztos, hogy „nemtelenül” szeretné majd az életét leélni.

A kicsi így most az „U” betűt kapta a személyi lapjára, ami annyit jelent, hogy Undertermined, azaz nem meghatározható.

A szülő egyelőre nem érzi, hogy sikeres volt, mivel a jelölés csupán az egészségbiztosítási kártyára került fel, a konkrét személyazonosító okmányba nem került bele.

Sokak szerint azonban sok szülő kénye kedvére manipulálja a gyermekét, ahogyan neki tetszik. Azt mondják tárgyként kezelik őket, ráerőltetik – a még dönteni nem tudó picikre- a saját elvetemült elképzeléseiket.

A kanadai anya azonban azzal érvelt a vádakra, hogy csupán addig lesz ez a bejegyzés, míg a gyermek el nem tudja dönteni mi szeretne lenni valójában: „A legjobbat akarom a gyermekemnek, nem fogom belekényszeríteni sem a női sem a férfi szerepbe sem

A transz szülő azt is szeretné elérni, hogy a gyermeke tavaly novemberben kiadott anyakönyvi kivonatában is U betű szerepeljen, vagyis hivatalosan is legyen nem nélküli.

Hirdetés