Egy húszéves ukrán nő bezárta egyéves fiát és hároméves lányát az otthonukba, és kilenc napig haza sem ment hozzájuk. Daniil és Anna teljesen egyedül voltak, amíg édesanyjuk a barátjánál múlatta az időt.

Hirdetés

Mivel a gyerekek még nem tudták ellátni magukat önállóan, így a kisfiú sajnos éhenhalt. Nővérére eszméletlen állapotban talált rá az anya, mikor végre hazakeveredett.

A szomszédok azt nyilatkozták a rendőröknek, hogy ők hallottak gyereksírást többször is a lakásból, de nem gondolták, hogy nincs otthon az anyjuk, hiszen eddig rendesen gondját viselte mindkettőnek.

1114797_pay-evil-mother-2-east2west-news

Anna csodával határos módon nem halt éhen, az orvosok szerint csak borzasztóan kiszáradt és ki volt merülve. Intravénásan kezdték el táplálni, és mostmár a körülményekhez képest jobban van.

Az anyát őrizetbe vették, és gondatlanságból elkövetett emberölésért kell felelnie, amiért valószínűleg mindössze nyolc év börtönt fog kiszabni büntetésül a bíróság.

Az anya azt nyilatkozta, mikor szembesítették a történtekkel, hogy ő valójában nem is gondolta, hogy a gyerekek is képesek meghalni.

Anna sorsáról még nem lehet túl sokat tudni, ő az anyja előző házasságából született. Ha magához tudja venni az apa, akkor nála lesz, ha nem, akkor gyerekotthonba kerül.

Vladislava, a szörnyű anya pedig jelenleg épp a harmadik gyermekével terhes.

Hirdetés