Egy névtelenségét megőrizni kívánó apuka kért tanácsot a többi felhasználótól a Redditen.  A férfi azt írja, felesége három hónappal ezelőtt hozta világra a kislányukat. Az, hogy lemaradt lánya születéséről, hónapok óta nyomja a lelkét és reméli, nemsokára meg tudja ezt beszélni a feleségével.

Hirdetés

“Alig vártam hogy szemtanúja legyek a gyermekünk születésének. A feleségem és én egyetértettünk abban, hogy ez egy különleges pillanat lesz kettőnk között.” A férfi hozzátette, hogy már hónapokkal ezelőtt megbeszélték a dolgot. Ám ahogy telt az idő a szülőszobán,” egyszer csak rájött valami” és már nem akarta, hogy a férj jelen legyen vajúdáskor. “Nagyon meglepődtem és azt kérdeztem, miért? Azt mondta, nem akarja, hogy így lássam. Mikor mondtam neki, hogy minden rendben lesz, megérte a nővért, hogy küldjön ki.”

Az asszony végül csak az édesanyjának engedte meg, hogy jelen legyen, a férj pedig összetört. “Életem legnagyobb eseményéről maradtam le. Csak sírtam, miközben nem tehettem semmit. “

Mivel hónapok óta nem beszélt feleségével a fájdalmáról, most tanácsot kért a többi felhasználótól, hogy megpróbálja-e megbeszélni a feleségével a történeteket, vagy tartsa meg magának. A kommentelők megosztottak voltak a kérdésben. Volt aki azt írta, lehet, hogy az ő gyereke, de nem ő éli át azt a hihetetlen fájdalmat. Az a gyerek ott lesz öt perccel később is. Más szerint viszont beszélnie kéne a feleségével, mielőtt a ki nem mondott probléma tönkreteszi a kapcsolatukat.

Hirdetés