Már biztosan te is hallottál róla, hogy a kisgyermekeknek 7 éves korukig nyitva van a 3. szemük. Ez azt jelenti, hogy érzékelik, pontosabban látják is a szellemeket, a túlvilági dolgokat! Természetesen nem minden gyerek és nem a nap 24 órájában. Azonban a gyermekkort 2 részre bontják

Hirdetés

0-1,5 éves korig, mikor a gyermek még nem igazán kommunikál: 

Ekkor még csak sejthetjük, hogy kisbabánk szellemet látott. Pl. : – egy pontra néz, esetleg olyan keservesen sír, hogy nem tudjuk megvigasztalni – ekkor valószínűleg valamilyen ijesztő dolgot lát, hiszen az asztrális síkon rengeteg rémisztő entitás tartózkodik – a vállunk fölött átnéz, kacag, vigyorog- ilyenkor emberi kinézetű szellemet lát, gyakran elhunyt rokonát – a szobában a szemével követ valamit, amit mi persze nem látunk Vannak ennél durvább esetek is, mikor egy rossz, vagy tökéletlen szellem direkt ijesztgeti a kicsit, vagy rosszat akar neki – ilyenkor éjszaka fulladásos, köhögéses rohamok kísérik a szellem látogatását. Ez persze nem gyakori, de előfordulhat. Az oka, hogy a rossz szellem “ráül” a baba mellkasára. Nagyon gyakran előfordul, hogy a kisbaba szobájában mozognak a tárgyak, villog a világítás. Ilyenkor legtöbb esetben az elhunyt nagyszülő, rokon jelzi jelenlétét.

1,5-7 éves korig – ekkor a gyermek már el tudja mondani, mit látott: Jelek: – a gyermeknek vannak “láthatatlan” játszópajtásai

– nevükön is nevezi őket, kommunikál, játszik velük – éjjel szellemeket lát a szobájában és megrémül

– látja meg nem született testvérét és kommunikál vele

– estefelé a házban szellemet lát és nem megy be a szobába, míg az “el nem megy”

– vállunk fölött átnéz és nevén szólítja a szellemet

Ha egy szülőben tudatosul, hogy gyermeke szellemet lát, a szülő legtöbb esetben “infarktust” kap. Egy ezoterikus hölgy szerint nem kell megijedni. A gyermek későbbi hozzáállását a szellemvilághoz nagyban befolyásolja a szülő reakciója. Ha a szülő fél a póktól, valószínűleg a gyerek is fog. Ha a gyerek azt látja, hogy anya fél a szellemektől, ő is félni fog.

szellemfotó
szellemfotó

Kérdezzük meg tőle teljes nyugalommal, hogy kit lát, hol van, hogy néz ki, mit csinál? Ne legyünk meglepve, ne lássa, hogy idegesek vagyunk – legyünk természetesek! NE FELEDJÜK – NEKI TERMÉSZETES, HOGY LÁTJA A SZELLEMET. Nagyon gyakran előfordul, hogy a kisgyermek, aki 7 éves kora előtt gyakran látott szellemet, kamaszkorára nem is emlékszik ilyen eseményre, törlődik a tudatából az élmény.

Hirdetés