Lauren Fulbrook, egy 30 éves worcestershire-i édesanya, úgy döntött, megosztja a világgal a tapasztalatait, miután Alfie nevű kisfiát diagnosztizálták az új koronavírussal.Koronavírus Ha nullás vércsoportja van kevesebb eséllyel kapja el, mintha A-s

Hirdetés

Az 5 éves kisfiúnál március 16-án jelentkeztek a tünetek. Magas láza volt, hányt és hallucinálni kezdett. Alfie-t az édesanyjával együtt kórházba utalták, mivel a nőnél is felfedezték a tünetek.

Lauren Fulbrook a közösségi oldalán osztotta meg történetét, és arra kért mindenkit, maradjanak otthon. Tehetetlennek érezte magát, miközben végig kellett néznie kisfia szenvedését, és azt mondta, ez volt az egyik legfélelmetesebb dolog, amit valaha átélt.

„A koronavírus nem vicc. Kérlek, ne söpörjétek az egészet a szőnyeg alá, mert nem csak a saját, de mások életét is veszélyeztetitek, csak mert ki akartok mozdulni a házból, vagy úgy gondoljátok, szükségetek van 7 csomag WC-papírra, vagy Isten tudja, még mire.

Miután az otthonomban találkoztam a COVID-19-el, tudom, milyen hatása van a betegségnek. Végig kellett néznem, ahogy az energiával teli 5 éves kisfiam olyan gyerekké változik, aki meg sem mozdul, nem eszik, alig iszik folyadékot, és alig tud vizelni.

A láza nem ment 40 fok alá, és a legmagasabb érték 42,3 fok volt. Hányni kezdett, és láttam, ahogy hallucinál és sír a fejfájástól.

Végignéztem, ahogy a mentőautó elviszi a kórházba, és elkülönítik. Ott feküdt a kórházi ágyon, és azt kérdezte tőlem, meg fog-e halni. Hihetetlenül fájdalmas ezt látni egy anyának.

A pulzusa elérte a 180-at, izzadt és közben egész testében reszketett. Félelmetes érzés, amikor anyaként semmit nem tehetsz a gyerekedért.

Ez volt az egyik legborzalmasabb dolog, amit valaha átéltem. Ezért kérlek, maradjatok otthon, még ha ez azt is jelenti, hogy sok mindent most nem tudtok megtenni. Tartsátok be a társadalmi távolságtartást. Ha mindenki betartja ezeket a szabályokat, gyorsabban véget érhet ez az egész. Kérlek, gondoljatok a saját magatok és mások egészségére.” – írta Lauren Fulbrook a Facebookon.

Hirdetés