A meddő anyák lelki fájdalmát csak azok értik meg igazán, akik megjárták a poklot. A gyermekért való küzdés, a fájdalom, a lelki sebek életeket, kapcsolatokat tehetnek tönkre. Sokan mégis leszólják vagy még rosszabb pénzt csinálnak a reménykedésükből.

Hirdetés

A meddő anyák elkeseredettségéből is pénzt csinálnak!Ha évek óta szeretnél babát az elkeseredettség miatt, szinte bármit kipróbálsz, ami segíthet. Thaiföldön sok nőnek az utolsó esélyt jelenti, hogy anyák lehessenek egy bizonyos szertartás. Ennek során élethű babákat vesznek, melyet egy spirituális ceremónia keretén belül a jó szellemek segítségével életre keltenek. Ezután a játékokat mindenhová magukkal viszik, élő gyermekként kezelve őket.

A cél, hogy fejben áthangolódjanak, lélek szinten is készen álljanak az anyaságra. Hátha így a test is megadja magát.

Az „angyalgyermekek” népszerűsége töretlen, főleg mióta egy híresség is dicsérni kezdte az előnyeit.

A kétségbeesett nők komolyan veszik a feladatot és a piciket élő babák módjára kezelik. Játszanak velük, etetik őket.

Ezt a megszállottságot használta ki a helyi fapados légitársaság. Mivel az anyák az utazásaik során nem voltak hajlandóak a babáikat a poggyásztérbe helyezni. Ezért számukra is jegyet kell venniük a nőknek.

Ennek ellenére mégis sokan vásárolnak szerencsét hozó babákat, melynek ára 200 ezer forint körüli bahtba kerül.

Forrás Hvg

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..