Több százan gyűltek össze a kis Coloradoi városban, ahol egy kegyetlen gyilkosság részleteire derült fény néhány nappal ezelőtt.

Hirdetés

Wattsékat mindenki boldog családként ismerték meg. A 33 éves férj és a 34 éves felesége szeretetben nevelték 3 és 4 éves kislányaikat. Az asszony pedig újra gyermeket várt. Augusztus 13-án azonban a nő két lányával együtt eltűnt. A férj sírva kért segítséget a médián keresztül, hogy megtalálják a családját.

Ez is érdekelhet

A város legnagyobb megdöbbenésére két nappal az eltűnés után a rendőrség a férjet vádolta meg gyilkossággal vádolta meg. Másnap megtalálták az asszony és a két kisgyermek testének maradványait egy olajoshordóban.

A férfi egy olajvállalatnál dolgozott. A munkahelyén találták meg a holttesteket, amelyek már négy napja áztak a kőolajban. Ennek ellenére mindhármukat sikerült azonosítani a testeket.

Az ügyész nem sokkal később hivatalosan is bejelentette, hogy eljárás indult a férj ellen. Első fokon háromszoros gyilkosság miatt, ami a feleségét és a két lányát jelenti. Az esetet súlyosbítja, hogy két áldozat még a 12. évét sem töltötte be. Az még vita tárgyát képezi, hogy a magzat halála hogyan jelenik majd meg az ügyben. Mivel az asszony négy hónapos terhes volt.

Az ügyészség augusztus 20-án vádat emelt a férfi ellen, akit egyelőre még nem tudni, hogy három vagy négy rendbeli gyilkossággal vádolnak. A coloradoi törvények ugyanis nem térnek ki a magzat megölésére. Így a törvényhozók még nem tudják, hogy gyilkosságként vagy abortuszként kezeljék a magzat halálát.

A brutális gyilkosság után a családanya közösségi oldala emlékhellyé alakult. Az utolsó férjével készült közös fotóhoz érkezett hozzászólások alapján sokan attól félnek, hogy a férfi öngyilkos lesz a börtönben.

Forrás: Reuters

Hirdetés