Az arizonai reptér egyik alkalmazottja bukkant a furcsa fekete kabátra a mosdó mellett. Kibontva egy újszülött kisfiút talált benne. Azonnal szólt a kollégáinak, hogy egy kisbabát hagytak a női mosdóban.

Hirdetés

A reptéri őrség és a mentősök azonnal a helyszínre siettek, ahol megvizsgálták a kisbabát, aki teljesen egészségesen született. Az édesanyja egy levelet tett a pici mellé, melyet a baba „szemszögéből” írt meg:

„ Kérem, segítsenek nekem. Az anyukám nem tudta, hogy terhes, nem képes felnevelni és még alkalmatlan az anyaságra. Kérem vigyenek el a hatóságokhoz és találjanak nekem egy jó otthont. Anyukám csak azt szeretné, hogy nekem a legjobb legyen. Bocsássanak meg nekem”

A reptéri dolgozók a térfigyelő kamerákon láttak egy fiatal nőt, aki a mosdóban hosszú ideig tartózkodott, majd a szemetes alján véres ruhadarabokat is találtak.

Arizonában szinte bármelyik egyházhoz vagy kórházhoz anonim módon le lehet tenni az újszülötteket – következmények nélkül- ha a szülő nem érzi azt, hogy fel tudná nevelni. Ebben az esetben a reptéren hagyta az anya a picit, a rendőrség mégsem indít eljárást az anya ellen.

Forrás: Inside edition

Hirdetés