A szivárvány gyermekek egy újkeletű fogalom. Aki eddig el is hitte a mindent megváltoztató gyermekek meséjét, e jelenségnél még õ is szekptikussá válik. A szivárvány mindamelett, hogy ritka és gyönyörű jelenség – vagy talán éppen ezért – egyfajta mélyről jövő tökéletességet mutat.

Minden színt tartalmaz, egy semmibe elvezető ezer színű út, vagy éppen egy fenséges kapu. Minden színt magában hordozva az ilyen szülöttek talán a legbölcsebbek, mindent magukban hordoznak, minden erőt, minden rezgést képesek a spirituális feladat megvalósítására fordítani, hogy Földünket egy új fejlődési spirálba irányítsák.

De vajon valóban így van? Õk a Csillag gyerekek.

szivárvány

Scribd.com szerint ők abban is különböznek az Indigóktól és Kristály gyerekektől, hogy először járnak itt a Földön. Ez az első életük itt, ők a kristály gyermekek gyermekei.

Azonban a lelkek kb. 800 inkarnációban születnek le a földre. Az első 200 leszületésünk teljesen anyagi, nem érzékelünk mást csak a körülöttünk levő Világot (ez tehető a primitív korokra). Majd a következő 500 inkarnációnkban kezdünk a fejlődésünk érdekében „dolgozni” a földön. Egyre több spirituális élmény vesz minket körül, azonban ezeket még elutasítjuk.

Az utolsó 100 inkarnációnk pedig már a „hazatalálás” útja. Felfedezzük a spiritualitás fontosságát, szeretnénk újra megtanulni és fejlődni ebben az irányban… ( de erről majd még részletesen írok majd).

A szivárvány szülöttek szívünk megnyitására hívják fel figyelmünket. Jobbá teszik az embereket. Ezek a gyermekek, mint egyfajta prizma létezésükkel, életük mindennapjaival közvetítik környezetükbe a nem mindennapi erőket. Ám a gondolkodók megkérdezik, vajon nem léteznek ezek az erők mindannyiunkban?

Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A szivárvány-gyermekek senkitől sem félnek. Kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor.

A vágy a Lélek kalandja, ami Nyitott Szíven alapul. Most arra sürgetünk benneteket, hogy engedjétek el igényeteket a túlzott anyagi fogyasztásra, és tanuljátok meg az egyszerű élet művészetét.

szivárvány gyermek

Előző cikkBabaszobák, amiket Disney ihletett!
Következő cikkSzabályok családtervezés esetén

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .