A szülés, születés közkedvelt téma a fotósok körében. Az “The International Association of Professional Birth Photographers (IAPBP)” fotóverseny épp erről szól, a 2016-os díjnyertes fotókat mutatjuk most meg.

Hihetetlenül realista képek, a szülést teljesen “meztelenül” ábrázolják. Gyönyörű, meghökkentő, elgondolkodtató. Érzelmekkel teli, megható fotók következnek.

professional-birth-photography-competition-winners-labor-delivery-postpartum-4 professional-birth-photography-competition-winners-labor-delivery-postpartum-5 professional-birth-photography-competition-winners-labor-delivery-postpartum-16 (1) professional-birth-photography-competition-winners-labor-delivery-postpartum-20 professional-birth-photography-competition-winners-labor-delivery-postpartum-2 professional-birth-photography-competition-winners-labor-delivery-postpartum-9 professional-birth-photography-competition-winners-labor-delivery-postpartum-13 professional-birth-photography-competition-winners-labor-delivery-postpartum-17

forrás: Boredpanda

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .