Egy kaliforniai kislány, a tízéves Kiera Larsen megmentett két kicsit is, de ez az ő életébe került. Nemrégiben az otthonukhoz közeli domb mellett játszottak hárman, amikor annak tetején parkoló autó váratlanul megindult a lejtőn, egyenesen a kislányok felé, valószínűleg nem volt behúzva a járműn a kézifék.

Hirdetés

A legidősebb lány észlelve a veszélyt, odaszaladt a két kicsihez, az egyéves Adisonhoz és kétéves nővéréhez, Emmához, és félrelökte őket, ő azonban már nem tudott elugrani az egyre gyorsuló autó elől, így az magával sodorta, és egy kerítéshez szorította.

A környéken lakók a csattanás és a kiabálás hallattán egyből a segítségére siettek, azonban a kiérkező mentők sem tudták megmenteni a lány életét.

Alissa Jenkins, a két kisbaba anyukája összetörten mesélte egy amerikai tévécsatornának, hogy örökké hálás lesz annak a tízéves angyalnak, aki meghalt az ő gyermekei védelmében. Az édesanya hálás Kiera hősiességért, hiszen ha ő nem lett volna, valószínűleg mindkét gyereke életét veszti.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .