2014 május közepét írjuk. Bálint a héten betölti a 38. hónapját és az életünk ezen a héten örökre megváltozik.

Még mindig bölcsibe járunk, de Bálint egyre kevésbé szeret bemenni. Inkább otthon játszana a többi gyerekkel a házban. Persze azért minden reggel elindul, csak tovább tart a könyörgés. Ha korábban kell dolgoznom menni, mielőtt Bálint ébredne, akkor mindig sírva keres. ez nagyon rossz nekem, mikor anyum elmeséli, de nem tudok mit tenni.

Este még együtt alszunk. Bálint általában megvár, míg elkészülök a munkámmal, aztán együtt megyünk lefeküdni.

A héten Bálint új hobbit talál. Fényképezni kezd. Igazából egész ügyes képeket csinál. Sokszor művészi…

A héten eszünk:

  • bölcsis ételek: pépes – már nincs mit mondanom
  • Cseresznye: már szépen kiköpi a magot
  • Dörmi: nasi
  • Otthoni kebab: vacsi
  • Húsgombóc: ebéd
  • Túrógombóc: vacsi

Esténként sokat játszunk most épp logikai játékokat. Mivel én dolgozom, csak az estéink szabadok. Ha épp nem a kertben játszunk a barátokkal, akkor otthon találunk ki valamit.

A héten az egyik nagyon jó barátnőm Angliába költözik. Szomorúak vagyunk, mert rá mindig számíthattunk az elmúlt évek során. Egyik este átjöttek elköszönni. Még segítettünk nekik néhány dologban. Áthozták nekünk a teknőseiket is, hogy vigyázzunk rájuk. Így a Csofi mellé lett két 20 éves teknősünk is.

Bálint nagyon örült nekik, érdekesnek találta őket.

Május 14-én pedig gyökeresen megváltozott az életünk.  A társkeresőről már ugyan leregisztráltam ,de egy utolsó levelet még dobtam valakinek, aki írt nekem, csak úgy próbaképpen. Pár napig leveleztünk, majd ezen a napon találkoztunk is.

Én nem hittem a csodákban, inkább az előre eltervezett dolgokban, a társkeresős randikban viszont egyáltalán nem. Ez azonban más volt. Ismerősek voltunk egymásnak első perctől fogva, pedig sosem találkoztunk. Mindkettőnknek más volt ez a találkozó, mint korábban bármi – itt még azt nem gondoltuk, hogy nem telik el egy év és házasok leszünk.

A hétvége jól telt. Bálint segített polcot falra fúrni. Minden csavart megnézett, kérdezett. Én boldog voltam a találkozó miatt, és az azóta is tartó folyamatos beszélgetésektől. Így végre Bálint is azt látta, hogy anya rendben van érzelmileg is.

Előző cikkMadeleine hercegnő kisfia
Következő cikkJudy újabb babát szeretne

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .