Ahol tényleg igazi csoda a karácsony!Három évvel ezelőtt, szentestén a coloradoi Tracy és Mike egy nagyon különleges ajándékra vártak. Harmadik gyermekük érkezése pont karácsonykor történt. Akkor még nem is sejtették, milyen tragikus dolgok következnek be a kórházban.

Hirdetés

Minden normálisan ment, Tracy vajúdott. Nem volt ismeretlen ez számára, hiszen a kisbabát két testvére várta már. De hirtelen drámai fordulatot vett a szülés, komplikáció lépett fel, az orvosok egyre idegesebbek. Férje a műtő előtt várva egyszer csak meghallotta a szívbe hasító hangot…azt a sípolást, mikor jelzi a gép, hogy Tracy szíve megszűnt dobogni.

Az orvosok újraélesztik, sokszor, de nem sikerül. 4perc után feladják, és úgy döntenek, császármetszéssel világra hozzák a babát, hogy legalább ő élje túl. Mike a tájékoztatást követően összeomlik. Sokkos állapotában nem érzékel semmit a világból, csak gépek sípolását hallgatva bámul szomorúan maga elé, hiszen most vesztette el élete szerelmét és a gyermeket, akit a szíve alatt hordott, akivel tökéletes családot alkottak volna öten. A baba világra hozatalánál beengedik a műtőbe. Mike kábultan nézi felesége élettelen testét, ahogy próbálják megmenteni kisfiukat….de az a kiemelést követően nem sír fel. Halva született.

A férfi mély gyászában, érzéketlenül, némán veszi át a kisdedet az orvosoktól. Azok pedig csendben nézik, ahogy az apa magához öleli először-és utoljára gyermekét. Ekkor váratlan és mindenki számára meglepő fordulat következett, a csoda: A kisbaba mellkasa egyszer csak emelkedni kezd, és süllyedni. Aztán pedig felsírt, az édesapja karjaiban.

A kisbaba sírását egy különös hang szakítja félbe…Tracy szíve újra dobogni kezdett, jelzett a gép!!! Kinyitja a szemét…az orvosok is értetlenül állnak az egész előtt. A halál torkából jöttek vissza.

A kisfiú ma már három éves, nyüzsgő, örökmozgó gyerek, mint a kortársai.
A család pedig minden évben a legkülönlegesebb ünnepnek éli meg a karácsonyt.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..