Szeretném én is meg osztani veletek a szüléstörténetem! Alexandra Anyukánk nem éppen sima szülése!Nekem 2012 augusztusában kezdődött mikor meg tudtam hogy 8 hetes kismama vagyok! Nagyon boldog voltam és alig vártam hogy haza érjek és el újságoljam az apjának hogy úton van! Terveztük a kismanót így nagy volt neki is az öröm! A terhességem simán ment kb a 37. hétig mikor a vérnyomásom magas lett így minden nap kellett mennem méretni! A 39. héten be is fektettek a kórházban magas vérnyomással és a vizeletben fehérje miatt! Én alig vártam hogy kibújjon a manócskám!

Hirdetés

Eljött a ki írt idő pont ami 2013.03.13 a volt de az én kisfiam annyira jól érezte magát oda bent hogy ki se akart bújni! Én már nehezen bírtam meg lenni bent a kórházban így minden nap kértem hogy bújjon ki! Aztán el jött a Pillanat! 2013. Márc.20-án éjfélkor mentem szólni hogy a magzatvíz el kezdett szivárogni! Fel vették az adatokat meg minden s az orvos is meg vizsgálva 1 ujjnyira voltam nyitva! Az Nst után vissza is aludtam majd reggel 7 órakor a vizsgálatok alatt meg a fájásokat! Az nst láttán az orvos meg is kérdezte, hogy (ezeket érzi is?), mondtam hogy igen erre meg jegyezte, hogy ahhoz képest jól aludt az éjjel! (Édesanyám is végig aludta velem a fájásokat! na de vissza térve, ki küldtek hogy pakoljam össze a cuccomat így értesítettem apucit is hogy jön a baba!

Alexandra Anyukánk nem éppen sima szülése!Visszamentem a szülőszobára és vártam a fájásokat hogy sűrűsödjenek! Közben az orvos nézett de nem tágultam így 12:00kor előkészítettek a császárra a fiam meg 2013.03.21 én 12:31 perckor lett meg 3280grammal és 51 cm el született meg! Előkészítés közben kérdezték tőlem hogy mit szeretnénk, mondtam hogy kislányt de ha fiú az sem baj csak egészséges legyen! Szülés után mondta az egyik úr (nem a doki) hogy kisfiú lett most akkor itt marad?
Erre mondtam hogy nem marad itt, jön velünk haza! Ez kis manó adott nekem erőt abban a 24-órában amit a megfigyelőben kellett lennem! Lehet hogy nem sima szülés volt de a lényeg mindegyikünknél az a kis ember akit utána boldogan a kezünkben tartunk! Immár lassan 3 éves nagyfiú anyukája vagyok és nem cserélném el semmiért sem! Köszönöm hogy meg oszthattam veletek!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..