Egy gyerek születése minden szülő életében meghatározó pillanat. Természetesen ilyenkor elfogultak, csak arra tudnak gondolni – és vannak, akik hangoztatják is -, hogy az ő gyerekük a világon a legszebb, a legaranyosabb, a legcukibb, stb.

De mi van, ha ez egyszerűen nincs így? Ha még a szülők is meglepődnek, amikor látják, hogy a kicsi nem olyan szép és édes, mint amilyenre számítottak?

Néhány őszinte apa és anya viszont nem kertelt, elismerték, hogy a gyerekük nem egy szépség, és a Redditen el is mesélték, mit éreztek, amikor erre rájöttek.

1. Apja fia

Lancey 6 éves fia mindig is hasonlított az édesapjára, ami az ő esetükben nem éppen szerencsés, hiszen az anya elmondása szerint a férfi “nem egy jóképű pasi”. A kisfiú viszont jót is örökölt az apukájától.

“Már most nagyon éles eszű, szóval tudom, hogy megtalálja majd a módját, hogy ellensúlyozza ezt a problémát” – írta az édesanyja.

2. Különböző tesók

A ThreeOfLight nevű felhasználónak azért is volt fájdalmas azt látni, hogy kislánya nem lett olyan szép, mint várták, mert azt első lánya igazi gyönyörűség lett. Furcsa módon a két testvér egyáltalán nem hasonlít egymásra. Az anya viszont azt is leírta, hogy az ő nővére is sokkal vonzóbb volt nála, az édesanyjuk ennek megfelelően a tesót “szépségkirálynőnek”, őt pedig “vajbabnak” hívta.

3. Amikor beüt a kamaszkor


Sammy Nobrains fia kamaszkorában lett “csúnya”.

“Serdülőkorában egy nyakigláb, sovány srác lett hullámos vörös hajjal, ráadásul a látása is gyengült, így inkább egy kockafejnek nézett ki.”

A fiú most 17 éves, lassan kezd egy jóképű fiatalemberré válni, ami reményt ad a szülőknek is arra, hogy a kamaszkori “elcsúnyulás” csak időszakos, és mindenki túllép rajta.

4. A nagyi szólt be

Susan Wernert teljesen összetörte, amikor az anyja, vagyis gyermeke nagyanyja kegyetlen “bókot” mondott, amikor meglátta az unokáját.

“Ez olyan arc, amit csak egy anya szerethet” – mondta a nagyi. Pedig Susan szerint gyönyörűséges lánya született.