Amikor szerelmes lesz az ember, azt hiszi megtalálta az igazit,minden szépen halad a
forgatókönyv szerint, házasság , gyerekek , mindenki boldog. Mindenki, csak te nem! Amikor
a rengeteg valós vagy vélt sérelem maga alá temet, nehéz a kiutat megtalálni. Szereted, de
annyit bántott amit már képtelen vagy feldolgozni. A kapcsolatod vele csak egy vesszőfutás.
Értelmetlen próbálkozások sokasága. Akarod, kapaszkodsz minden szalálba, erődön felül
meg akarod menteni azt amiről rég tudod menthetetlen. Minden lehetőséget megragadva
beszélsz, kérsz és könyörögsz

Hirdetés

Kérsz a gyerekek miatt , magad miatt a család miatt. De hiába. Sok múlik az otthonról hozott tapasztalatokon. Aki olyan helyről jön ahol nincs kitartás, megbecsülés ő maga sem tud ilyen életet élni. Ami elromlik azt kidobják, valamit helyre hozni, megjavítani időpazarlás. Az ember pedig ott marad minden érzelmèvel, fájdalmával egyedül. Egy elhanyagolt nőnél nincs szomorúbb. Egy nő aki közben anya , feleség.

Aggódik, egész életében aggódik, hisz ez az anyák dolga. Kapaszkodik a férjébe, hisz ott vannak a gyerekek, ők a legfontosabbak,de mi lesz vele? Nem jobb talán egyedül felnevelni őket? Egyedül , de biztonságban, érzelmi biztonságban ami azt hiszem ma az egyik legfontosabb dolog a világon. Nyugodt, kiegyensúlyozott gyermeket csak boldog anya nevelhet, akit elismernek megbecsülnek , aki érzi hogy fontos. Mi lesz hosszú távon azokkal a nőkkel akiket a férjük semmibe vesz?

A kép illusztráció

Akik nem kapnak már bókot, szerelmes kis ajándékot? Ezekben a nőkben kialszik a tűz, az a tűz ami az otthon melegét is biztosította. Kiég és boldogtalannà valik, mert az mellett hogy anya, ő nő is. Egy nő akit feltettek a polcra, akivel nem törődnek. És ez a nő várt, sokat várt, remélt tűrt, de eljött a vég. És ahonnan ez a nő távozik, ott nem marad más a férfi számára csak üresség, boldogtalanság. Olyan lesz az élet mint az étel só nélkül. Nem vesszük észre milyen fontos valaki, mindaddig míg meg nem kell tanulnunk élni nélküle.

Hirdetés