Rostás Anasztázia vagyok a szüléstörténetem írnám le.December 7.én voltam utolsó NST vizsgálaton majd ott mondta a doki h 9.én amnioscopia. Nagyon féltem az amnioscopiázástól 8.án este elkezdtem gondolkodni hogy vajon h úszhatnám meg? Aznap este fél 8 ra kicsit megfájdult a derekam elment pisilni a wc re és a nyákdugóm is elment.Megijedtem eléggé a férjem hívta a mentőket a szülőszobára felraktak nst re azt mondták h jóslófájás és meg is amnioscopiáztak.Aznap este már nem is tudtam aludni rettentően fájt a derekam,másnap bejött a családtagok hozzám és a férjem látta h mennyire szenvedek már.Aznapra voltam kiírva december 9.e.

Hirdetés

Anasztázia Anyukánk gyors, de fájdalmas szülése!Odamentünk az ügyeletes orvoshoz mondtuk neki h 3 percenként jön a fájás és 2 percig tart mire ő rám nézett és csak annyit mondott:Hál istennek.Nagyon ideges voltam rá már borzasztóan fájt.Velem együtt egy 15 éves lány is vajúdott kemény szinten egymást felváltva járkáltunk a szobába.Az volt a jó h én nem hagytam el magam mikor jöttek a fájások egyből ugrottam fel ülő helyzetemből és járkáltam lépcsőztem. Este 8 fél 9 kor felvittek minket a szülőszobára megvizsgált úgy h bevéreztem és nst re rakott.Utána még 1x megvizsgált burkot repesztett és járkálnom kellett h táguljak mert 7 és fél ujjnyira voltam nyitva de a méhszájam fent volt.

Beöntést kaptak közbe persze remegtem mert a mellettem lévő csaj megszült már.Behívták a páromat aki végig ott volt a fejemnél másfél óra alatt megszületett a kis herceg fiam Eliot. Gyönyörű szép volt és a szülés sem volt vészes csak a vajúdás.Összevarrtak persze akkor kiment a párom az egy kicsit kellemetlen érzés volt a varrás de utána hozták be a fiamat.2 óra megfigyelés után szobára raktak 2 napja nem aludtam de a fiamat akkor is behozattam h velem legyen.

 

Ja és teszem hozzá a szülésznőnek előre oda adtuk a pénzt az orvosnak szülés után. de a szülésznő nem szültetett csak biztatott az orvos az meg le a kalappal.Csak azért írtam a szülésznőt mert sokan mondták h ő érdemli mg a pénzt mert ő szüleszt….a nagy frászt ö csak el lát szülés előtt meg után.Leírhatatlan érzés és csoda volt mikor a fiamat megpillantottam: Egy 2 hónapos kisfiú anyukája

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .