Amikor babát vársz a legszebb, legjobb babaszobát álmodod meg neki. Ha kislányt akkor cukormázas, ha kisfiút akkor is cukormázas, csak más színekkel. Igaz a végeredmény nem mindig ilyen, hiszen ez sokszor pénztárca függő is.

Vannak azonban olyan anyukák akik nem így képzelik el a babájuk szobáját. Ők sokoszor milliókat költenek azért, hogy a babaszoba a legújabb trendnek megfelelő legyen. Figyelmen kívül hagyva azt, hogy a gyereknek mi lesz majd jó. Hiszen neki a színes, érdekes, figyelemfelkeltő, játékos szobák előnyösek.

Sokan a saját „képzeletvilágukat” viszik bele a babaszobába – akkor is ha ez akár még árthat is a babának.

A kétéves Kasjan szobája mindenképp különleges sötétszürke falaival és színtelenségével. A szülei nem rajonganak a tipikus babás színekért és berendezésért, az egész házban a szürke szín uralkodik, nemcsak a kisfiú szobájában. A sötét színek közé a fa természetes színe visz egy kis melegséget, illetve a színes ruha a fogason, de az szerintem mégsem lóghat ott a végtelenségig.  A sírás babáknak való feliratot sokan megkérdőjelezik – bár az én véleményem, hogy igenis jó ha a gyermek azt tanulja meg – fiú létére is – hogy igenis nem szégyen a sírás. Hiszen sokkal tovább élnek azon országbeli férfiak, akik kifejezik az érzéseiket. Ne mondjuk azt a fiúknak, hogy csak a lányok sírnak.

Sokszor azonban lehet épp a sok szín az ami miatt „rettenetes” lesz a babaszoba..

Íme néhány babaszoba, amiben lehet nem altatnád a babád…
HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .