Anya vagyok, ennek minden hatványával együtt. Két császár, szétnyílt hasizom, sérv.Sokan nem foglalkoznak vele, pedig nem ártana- szétnyílt hasizom!

Összesen négy évnyi szoptatás van a hátam mögött. Meglátszik. A testem elveszítette régi önmagát, ami engem annyira nem zavar. Legalábbis szeretem azt hinni hogy nem zavar. Addig általában nem is, amíg az utcára ki nem megyek. Amióta anya vagyok, az önbizalmam egyenlő a nullával. Ha szembejön az utcán egy csinos, jó alakú nő, én lehajtom a fejem. Szégyellem magam. Szégyellem hogy 31 évesen a testem konkrétan kuka. Már nem vagyok vonzó, vagy kívánatos. Egy anya vagyok, annak minden hátrányával együtt. 

Százfelé szakadok egy nap, tornázni is próbálok. De semmit sem ér. A hasam műtétre vár, talán a mellem is rendben lesz. De mikor? Mikor leszek nélkülözhető legalább öt hétig. Ennyi a gyógyulás. 

Aggódom hogy a férjem mikor hagy el, egy tökéletes testű nő miatt. Aki kívánatos és vonzó, nem pedig egy leharcolt testű harmincas. Szégyellem magam, és lehajtom a fejem. Nem merek a csinos nők szemébe nézni, mert én csak egy anya vagyok, annak minden hátrányával együtt. 

Előző cikkElkerülhetetlen alvászavarok, amire van megoldás!
Következő cikkMiért is jó a babaúszás?