Hirdetés

100 évvel ezelőtt még könnyebb dolguk volt a nőknek – talán egy kicsivel – hiszen nem volt a szőrtelen a divat. Persze ne feledkezzünk meg a sokszor egészségkárosító fűzőkről, koplalásról se. Az egész történelmet átszövi, hogy a nők mindig szépek szerettek volna lenni. Ugye ezt nem minden férfi értékeli, pedig sokszor kínok kínját álljuk ki egy egy tökéletesebb forma eléréséért.

Kismamiként és anyaként is meg kell hogy tartsad a szépségedet. Hiszen ezután is lesz társad, nem csak egy gyereked. A férjed sokkal nőiesebbnek tart majd, hiszen anya lettél, de azért ezért tenni is kell továbbra is.

A legtöbb nő rémálma a szőrtelenítés. Lehet borotválni, epilálni, de sokan gyantázzák. Na ez a másik, amit egy férfi sosem fog átérezni, hiszen valljuk be nem egy kellemes dolog, főleg az intim tájékon.

A gyanta nem éppen a legkevésbé fájdalmas szőrtelenítési módok közé tartozik, azonban az eredménye hetekig tart, ezért csábító lehet intim területen is.

Ha gyantáztatásra készülsz íme néhány tipp, hogyan csökkentsed a fájdalmat.

  • A koffeintartalmú italok fogyasztása csak fokozná a fájdalomérzetedet, így azzal is csökkentheted a kellemetlen érzést, ha például a szőrtelenítés előtt közvetlenül nem iszol kávét.

  • Ha teheted szőrtelenítés előtt fürödj le, illetve ülj be egy kád vízbe. Ezzel felpuhítod a bőrödet is. A benne levő szőr is megpuhul ezáltal.

  • A menstruáció mindent befolyásol. Hajat sem festünk ezeken a napokon, mert más lehet még a szín is amit nyerhetsz a fejeden. De a tartóssága is változó lehet. Ugyanez igaz a dauerra és a szőrtelenítésre is. Kerüld a ciklusod ezen napjait.

  • És persze kapcsold át az agyadat. Ha tudsz meditálj előtte, vagy akár közben is. Gondolj másra, vagy épp beszélgess a kozmetikusoddal. Ha lekötöd a figyelmed nem lesz annyira rossz…

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..