A gyereknevelés szívás! Valljuk be , amikor anyává válunk , nem teljesen azt kapjuk amit elképzeltünk. Sehol nincsenek a szivárványok és a boldog , állandóan tartó kacagás.Szülők, akik megbuktak gyereknevelésből! De mi is a szülő feladata?

Én hat éve nem alszom, akkor sem ha nincs itthon a gyerek. Az agyam be van kalibràlva arra , ha a szomszéd gyereke sír is , én rohanok. Az életem egy folyamatos logisztika, amiben annyi különböző dolgot kell egymással összeegyeztetni , hogy az néha felér egy stratégiai játékkal. Már nem vagyok önmagam, és bármennyire is szeretnék trendi, csini anyu lenni, a kezem vagy a ruhám állandóan kaja foltos.

A csengőhangom Bogyó és babóca ,mert mást sem hallok egész nap. Kívülről tudom hogy éppen tűzoltó Sam kit és milyen praktikàval szabadít ki a veszélyes helyzetből, de azt hogy épp mi történik a nagyvilágban, elképzelni sem tudom. Akkor látok felnőtteket ha dolgozni megyek. Napközben az óvónővel chatelek,és arra használom a közösségi oldalakat hogy megnézzem mi volt aznap az oviban. A legnagyobb akció amire vadászok, az vagy pelenka vagy épp gyermekruha, én pedig 4 éve hordom ugyanazt a cipőt. A hajam a legújabb anyu trendnek felel meg, cilámpás. Lehet hogy csak én vagyok ennyire rossz ebben az egészben , de úgy érzem hogy engem csúnyán átvertek. Az anyaság nem olyan csudi klassz mint azt a legendák tartják, és közel sem egy séta galopp. Viszont van benne sok maszatos puszi, meg hálás tekintet egy kakaós palacsintáèrt.