Szokatlan módját választotta az ízesítésnek az egyik amerikai anyuka. A több gyermekes szülő iskolai bálba készült.

A nagyobb gyermekének volt bulija, erre pedig – mint mindig- a szülőknek édességes, rágcsálnivalót kellett vinni. A tréfás kedvű anyuka úgy gondolta, hogy a gyerekek kedvencét brownie-t készít, de nem akárhogyan.

Mivel a kisebb gyereke még szoptatós volt, ezért a sütéshez a megmaradt anyatejet használta fel. Ezt azonban rosszul tette, mivel kiderült a turpisság. A többi gyerek szülei pedig szinte egyöntetűen nekiestek az anyának.

Az anya azzal védekezett, hogy nem volt ideje boltba menni tejért, ezért választotta ezt a módszert. Az egyik közösségi oldalon kérdezte meg az embereket, hogy miért támadhatják a tette miatt, hiszen az anyatej nem káros, hanem egészséges. Semmi rosszat nem tett a gyerekeknek.

A közösségi oldalon több ezer hozzászólást kapott az anya, volt akik nekitámadtak, míg mások viccesen fogták fel a dolgot és dicsérték milyen finom volt a sütemény. 

Azt nem tudni, hogy vajon hogyan derült fény az anyatejhasználatra. Hiszen a sütésnél az ízek eloszlanak. Vajon kinek tűnhetett fel az anyatej íze.

FORRÁSBoredpanda
Előző cikkEz a két fotó tökéletesen bemutatja az iskolakezdés tragédiáját
Következő cikkZaklatták az iskolában! Öngyilkos lett! Szülők figyelem!