Megdöbbentő felvételt tettek közzé a közösségi oldalon, ami szinte minden anyát sokként ért. Mi is tanácstalanul állunk az eset előtt,hiszen itt többszörös felelőtlenségről van szó. Egy anyuka a hátsó ülésre babaülésbe tette bele néhány hónapos babáját majd elindult.

Hirdetés

A gyerekülést azonban nem rögzítette, sőt az ajtót sem zárta be, így a kicsi valamilyen módon ki tudta nyitni az ajtót. Majd egy hirtelen kanyarnál- amit valószínűleg a szülő nagy sebességgel vett be – kiesett üléssel együtt az autóból.

A kisbaba az út közepén landolt. A körülötte lévő autósok megálltak és kipattantak a kocsijukból, hogy megmentsék. Az anyával ellentétben, aki észre sem vette, hogy kiesett a babája. Csupán fél órával később ért vissza tombolva a helyszínre- mert ugye még neki állt feljebb.

A gyerekülést azért nem túl nehéz betenni az autóba és rögzíteni sem. Miután ezt megtettük a szülők többsége indulás előtt még egyszer ellenőrzi, hogy valóban bekötötte-e a gyermekét. Majd természetesen a hátsóajtót is bezárod utazás közben, mivel az érdeklődő kisbaba, aki már sok mindent elér, biztos, hogy bepróbálkozik a gombokkal és a kilincsekkel.

Forrás: bpiautosok.hu

Hirdetés