Hirdetés

A szülés előtt mindegy, hogy első vagy „sokadik” baba félünk. Ez így van rendjén. Az agya szülés után „törli” a fájdalom emlékét, ezért van az, hogy lehet a szülés után még azt mondod soha többet, de mikor meglátod a picidet és eltelik egy nap máris újra felfeküdnél az asztalra ha kellene.

Ez a természet rendje, hiszen azt a sokkot, amit  a szervezetünk kap a szülés folyamán ki kell heverni, és ha nem tennénk, soha többé nem vállalkoznánk a szülésre.

Manapság már lehet azért könnyíteni a vajúdás és a szülés fájdalmait- több kevesebb sikerrel.

Ezt azonban nem igényelte az a 21 éves kismama, aki múlt pénteken adott életet második gyermekének. A fiatal kismama nyolc órán át vajúdott, ám mivel a teljesen természetes szülés híve, ezért egyáltalán nem kért fájdalomcsillapítót. Nem tudta azonban, hogy fia, Harley, közel 5,5 kilóval születik.

A baba súlyán a szülésznők is annyira meglepődtek, hogy többször is lemérték, ugyanis nem akartak hinni a szemüknek. „Rengeteg vért veszítettem a súlya miatt, de próbáltam nem mutatni, hogy milyen súlyos fájdalmaim vannak” – mesélte Danielle az anyuka.

A baba nem úgy néz ki, mint egy újszülött, máris 3–6 hónapos babáknak való ruhákat hord.

Azért ezzel a súllyal a kis jövevény nem lett csúcstartó. Hiszen született már- igaz császárral- Indonéziában 8,7 kilogrammos és 62 centis újszülött is. Az tény, hogy ekkora babát nem lehetett volna más módon a világra hozni.


Forrás: dailymail.co.uk

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .