Amikor Elmira Knutzen kislányával sétálni mentek, a járókelők észrevették, hogy a kislánynak hiányzik a bal karja teljesen hiányzik, a jobb karja pedig csonka. Azonban megfigyelték, hogy a karjai helyett inkább a lábát használja. Nyáron pedig a szomszédok észrevették, hogy a kislány milyen ügyesen játszik a homokban a lábával. Az emberek nem tudták elhinni, amit láttak – egy elégedett és boldog édesanyát láttak annak ellenére, hogy kislánya karok nélkül született.

Hirdetés

Vasilina, Oroszországban született, 2015 márciusában. Édesanyja amikor meglátta, hogy a kislánynak mindkét karja hiányzik, akkor a biológiai anya sajnos egy rossz döntést hozott: lemondott lányáról és elhagyta őt. Röviddel ezután, a kislány bájos fényképei kezdtek elterjedni az internetes fórumokon, ezért hamar örökbefogadták.Azt is megemlítenénk, hogy a kislány szülei nem voltak alkoholisták, vagy hajléktalanok, hanem hétköznapi emberek voltak, akik egyszerűen megrémültek… Elmondták, hogy nagyon alacsony volt annak az esélye, hogy a kislányt egy új család befogadja. Különösen amiatt, mert senki sem szeretne kéz nélküli gyereket.

Azonban ma is történnek csodák, és erre Vaslina, Elmira és Chris Knutzen története a legjobb bizonyíték. Elmira és Chris amerikai állampolgárok, és elhatározták, hogy ezt a kislányt örökbe fogadják. Vaslina most az új szülőkkel, és három idősebb testvérével él, akiket imád. A kislány fokozatosan járni is megtanul, azonban nagyon nehezen tud egyensúlyozni. A cikk végén mutatni fogunk egy videót, ahol látni lehet, hogy milyen ügyesen eszik.

Sajnos a boldogság és mosoly mellett a sötétség is uralkodik, hiszen a kislány egy olyan veleszületett betegséggel született, amiért az emberek gyakran megvetik, és furcsán viselkednek, amikor meglátják őt! Sajnos még mindig vannak olyan szülők, akik nem vállalják fel gyerekeiket…

Hirdetés