Nicole és Ricky sosem hittek a túlvilágban, annak ellenére, hogy a hozzátartozóik az túlvilág létezésével próbálták enyhíteni hatalmas fájdalmukat. Mindenki azt mondta nekik, hogy létezik a másik oldal. A két fiatal azonban vigasztalhatatlan volt, mivel 10 hónapos korában – vírus okozta légzési nehézség miatt- elveszítették kisbabájukat.

Hirdetés

Az anya szerint égi jelet kaptak a kisfiuktól!

A szülők ragaszkodtak hozzá, hogy a kisfiú első születésnapját megtartsák úgy, mintha még köztük lenne. Készítettek születésnapi tortát, ajándékokat vettek, meghívták a családot.

Az ünnepet a kertben tartották meg, ahol tűzijátékot is készítettek, mert biztosak voltak abban, hogy a kisfiú nagyon örült volna neki. Úgy tervezték, hogy ezt minden évben megteszik, hogy egy életen át emlékezzenek – örömmel és ünneppel – a kisfiukra.

Az anya szerint égi jelet kaptak a kisfiuktól!

Az anya számtalan fotót készített a születésnapról. Amikor azonban megnézte őket ledöbbent. Ahol éppen a tűzijátékot fotózta, a szikrák ugyanis egy emberi formát alkottak.

Az anya meg van győződve arról, hogy a kisfia jött vissza és nagyon örült a meglepetéseinek. Ekkor döbbent rá, hogy már korábban is történtek vele furcsa dolgok. Azt mondja a mikro jelzése mindig 7 másodpercnél állt le, sosem a nullán. A fia pedig hetedikén született.

Forrás: Ripost

Hirdetés