Most már eltelt annyi idő, hogy leírjam az elmúlt két évet! A legrosszabb két évet…

Hirdetés

2013 áprilisában áldott állapotba kerültem aminek nagyon örült az egész család. Tesztet csináltam, azt nem is tudom pontosan hány hetes terhes lehettem. Aznap éjjel begörcsöltem. Mentőt hívtunk, mire beért a mentő velünk addigra elment a baba!

Nagyon sírtam miatta. Aznap haza is engedtek, így az élettársam és a 3 gyerkőcből merítettem erőt.. Rá két napra 40 -fokos lázam volt és úgy éreztem a fejem leszakad a helyéről. El nem tudtam képzelni mi lehet ez… Két napig bírtam. Féltem már a kórháztól hisz nemrég jöttem ki. Párom unszolására bementem a sürgősségire ahol egy órán belül ct-lumbálás, ami kidobta, hogy agyhártya gyulladásom van és ha késlekedek, egy napon akkor több mint valószínű meghalok, közölte az orvos.. Három hétig bent voltam a fertőzőn, apa a gyerkőcökkel otthon, az egyik pici a másik kicsi… persze jött a húsvét, anya meg kórházban. A szívem szakadt meg értük, már egy roncs voltam testileg és lelkileg is!!

Apa egyik nap betoppant, letérdelt elém és megkérte a kezem könnyekkel küszködve. Természetesen rögtön igent mondtam és a boldogságtól sírva fakadtam rögvest. Össze ölelkezve sírtunk mind a ketten. Végre eljött a várva várt nap és haza engedtek. Másnap mentünk az anyakönyvvezetőhöz az időpontért ami 2013. 05. 11. lett!

Eljött ez a nap is végre, rá öt hétre ismét tesztet kellett vennem amitől már nagyon féltem!! Hisz most ment el a babánk, majdnem meghaltam. Rögtön elmentem dokihoz, hogy nem baj-e meg hogy nem lesz-e beteg a baba ha megszülöm, hisz olyan gyógyszerekkel kezeltek, hogy folyamatosan elájultam tőlük.. A doki megnyugtatott, hogy ne aggódjak a babával sem lesz semmi baj meg velem sem. Nagyon örültem, baba az esküvői ajándék, gondoltuk mi apával. Természetesen minden vizsgálaton részt vettem apa kíséretével, eljött a 30 hetes uh vizsgálat amit már nagyon vártunk, eddig volt happy az életünk. Közölte a doki, hogy nem jó a köldök áramlásom. Kicsi a baba súlya. Kevés a magzatvíz. Pici a lepény. Azonnal Pécsre kell menni mert ha nem, meghal a baba a hasamban. Mintha leforráztak volna, két óra múlva Pécsett találtam magam. Megint család nélkül… Mindent megtettek, hogy életben maradjon a pici baba de sajnos semmi nem segített, négy hét alatt nem ment fel a súlya, semmi javulás… gyerekeimet kétszer láttam a négy hét alatt és itt a karácsony is és én egyedül felkészülve minden rosszra.

Eljött 2013. 12. 29. reggeli vizit.. Anyuka a baba nem kap oxigént nincs magzatvíz sem, azonnal visszük a műtőbe.... Azonnal sírógörcsöt kaptam.. Apát azonnal hívtam, de 120 km-el arébb. Jajj istenkém mi lesz a babámmal, mentsék meg, könyörögtem mindenkinek…

12:25 perckor a nagy síri csendből egy baba sírás, élni akarás tört ki, aki az én pici fiam volt. A boldogságtól sírtam, itt nem lesz baj, erős kis fiúcska ő, akkor én már tudtam. Az én pici csöpp fiamat rám tették, megpuszilhattam, de ő csak sírt csak sírt. 960 gramm és 35 cm volt, igazi angyalka, maga a csoda, a világ legboldogabb anyukája vagyok, apaaa jól  van a fiad és gyönyörű !!!!

Az anyai szív csodája! Amikor megszülettél!

Engem rá két napra kidobtak a kórházból 2014. 01. 01-én. Patrik marad a koraszülött osztályon, ha eléri a 2 kg-ot akkor lehet hazavinni!! Mintha a szívemből téptek volna ki egy darabot, se éjjelem se nappalom, egy lelkileg összetört zombivá váltam. Itt már se apa, sem a gyerekek nem tudtak erőt adni. Az a pici lélek egyedül van, apa is megviselt, hisz ő csak kétszer látta, meg sem foghatta.

Eltelt egy hónap, Patrik még mindig kórházban, eltelt még 3 hét, 2010 gramm, erre vártunk. Megfoghatjuk. Megpuszilhatjuk.  Megérinthetjük, végre megismer minket hisz mi úgy imádjuk. 2014. 02. 17-én végre teljes a család és már boldogabbak vagyunk mint valaha.

2015.03.12. Azt hiszem ezzel bebizonyítottuk, hogy van remény és vannak még csodák. Patrik 7760 gramm 80 cm.. A család legmosolygósabb, legerősebb tagja.

Az anyai szív csodája! Amikor megszülettél!

 

Erősebb vagy mindenkinél,
Küzdöttél az életedért.
Megnyerted ezt a nagy csatát,
Így láthatjuk ezt a gyönyörű csodát.
Ez a csoda nem más mint te vagy.
Köszönjük, hogy köztünk vagy.
Anya és Apa

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..