Daily Mail

Az anyaszerep nehéz dolog, főleg, ha fiatal az ember. Ilyen tettet azonban nem tenne senki akiben van egy kevés érzés is. Hiszen van örökbeadás, és volt is.

A brit Angie Smith alig 23 éves volt, mikor 1968 nyarán eldöntötte: lemond születendő gyermekéről. Épp egy csúnya válás kellős közepén volt, hazaköltözött szigorú szüleihez, akik szüntelenül azzal vádolták, hogy szégyent hozott a családjára.

Mikor eljött a szülés ideje, hátrament a kert végében lévő fáskamrához. Ott adott életet az egészséges kislánynak, akit ezután gyorsan egy pokrócba csavart, majd egy közeli szemetesbe rejtett. “Nem akartam, hogy meghaljon” – mondta később. Ő abban bízott, hogy egy szerető családhoz kerül – bár ezt személyesen is megtehette volna.

Noha Angie remélte, akkor este megszabadul a tehertől, a szemetesbe dobott kislányának emléke a szülést követően még sokáig kísértette: a sajtó ugyanis felkapta a történetet, heteken, sőt hónapokon keresztül cikkeztek a kislányról, akit egy kukából húztak ki. “Végül 46 év telt el, én pedig minden áldott nap gondoltam arra a kislányra, akit saját akaratból hagytam el” – mondta Angie, akinek nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy megkeresse gyermekét.

A kislány, Michelle-t végül egy londoni rendőr, Les Fuller és felesége, Daphne fogadta örökbe, akik együtt nevelték őt szeretetben két másik gyermekükkel. Csak Michelle 21. születésnapján mesélték el neki az örökbefogadásának körülményeit, így azt, hogy egy szemetesben találtak rá. A most már kétgyermekes édesanya azt mondja, soha nem haragudott vérszerinti szüleire, még ebben a pillanatban sem.

Felnőttként az interneten bukkant az anyjára. Aztán találkoztak.

Daily Mail

Olyan érzés volt, mint egy régi barátot látni – mondta a lány. A kapcsolatot továbbra is tartani akarják.

Forrás: Hír24

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .