Sokan kételkednek a túlvilágban, illetve az entitások létezésében. Akik hisznek benne, azok ezt  saját élményeik alapján teszik legtöbbször. Sok szkeptikusnak ad azonban támadási felületet, ha „hamis” szellemeket gyártunk.

Az amerikai Sierra Shary nyolc hónapos terhes volt, amikor a párja, Lane balesetet szenvedett és belehalt a sérüléseibe. A kis Taos így soha nem találkozhatott az apukájával, ám amikor hat hónapos lett, az édesanyja felkeresett egy profi fotóst, és arra kérte, hogy készítsen róluk egy családi fotót, amin az elhunyt apa is látható.

A gyermek édesanyja nagyon kötődött párjához és a mai napig érzi, hogy velük van a gyermek apukája. Vigyáz rájuk és felügyel.

A képen látható entitás azonban a fotós ötlete volt, így adva vissza egy kissé az apa hiányát. Ez nagyon szép, és szívmelengető a család számára. Mivel azonban ez a kép bejárta a világot- szellemfotóként- ezért a túlvilágba vetett hit ismét megtorpant. Azok pedig akik támadják azokat, akik hisznek az entitásokban most ismét érvényesnek  érzik, hogy ez az egész túlvilág csak egy „mese”.

2 (2)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .