Az ikerpárok már önmagukban is nagy csodának számítanak, de Dane és Lisa Lyman kisfiú-ikrei különösen aranyos teremtések.A szerelmes pár hetes ikreket várt, de kilenc baba jött végül a világra

Az ikerpár a vártnál 4 héttel korábban jött a világra, de szerencsére makkegészségesek és a szülés során sem lépett fel semmiféle komplikáció. Mikor az ikerpár egy hónapos lett a szülők úgy érezték, hogy itt az ideje megosztani a világgal azt a szívmelengető videót, ami rögtön a kisfiúk születése után készítettek.

„…5 héttel ezelőtt az ikreink Weston és Caleb csatlakoztak a családunkhoz. Röviddel azután, hogy világra jöttek ezt az aranyos videót rögzítettük, amin egymás közelségétől hirtelen megnyugszanak.” – írta a videót tartalmazó Facebook posztja mellé a büszke édesapa, Dane.

Dane, aki egyébként orvostanhallgató a Közép Floridai Egyetemen, egyik interjújában elárulta, hogy „Lisa nem láthatta ezt az egészet, és nem is tudott róla. Mikor megmutattam neki elérzékenyült és végtelenül hálás volt, hogy sikerült felvennem ezt a pillanatot. Még most is pityergünk néha, ha megnézzük a felvételt.”

A házaspárnak egyébként van már két kislánya Corrine és Amelia, így az ikerpárral kiegészülve 6 személyesre bővült a családjuk. A lányok nem tudnak betelni a kis öcsik bájával, úgyhogy ők segítenek anyukájuknak a mindennapokban.