Egy kétségbeesett nagymama posztolta az egyik közösségi oldalon, hogy a 7 éves kisunokáját megalázták az iskolában.

,,a hajánál fogva becibálta a tanterembe és szappannal kimosta a száját. A kislány félelmében bepisilt. Egész nap a pisis ruhájában tartózkodott az iskolában délután fél 5-ig. Azóta fél a szobában villany nélkül maradni.”

Az iskola azonnal nyomozni kezdett. Szerintük a kislánynak magatartásproblémái vannak és a lány kezdett el csúnyán beszélni a tanárral. Később az anya bement az iskolába. beszélt a tanárnővel és az igazgatóval is. Akikkel megbeszélték, hogyan lehetne jobb magatartásra bírni a kislányt. Az igazgatónő pedig azt mondta, nem biztos, hogy a tanárnő mosta ki a kislány száját szappannal. A tanár – állítása szerint csupán annyit mondott a lánynak:

„ kolléganő a sok-sok trágár beszédet megelégelve a kislánynak azt mondta, hogy a szádból nem fog többet ilyen sok csúnyaság kijönni, mosd meg szappannal a szádat, hogy kitisztuljon. „

Tehát az iskola azt állítja, hogy a kislány maga mosta ki a száját szappannal. Az édesanya szégyelli, amit a lánya tett és teljes mértékben együttműködik az iskolával.

Végül a tanárnő mégis bevallotta, hogy ő alázta meg a kislányt. De azt mondta ez a bevált módszere, amit egy pszichológiai lapban olvasott. 

Forrás: Tények

Előző cikkIskolai tananyag a megbélyegzés! A szülők háborognak!
Következő cikkEgy csapat osztálytársa verte meg a lányt! Az iskola mégis őt büntette meg!