Forrás: Blikk

Az anya 28 éves volt, mikor meg kellett hoznia élete döntését: az orvos abortuszt javasolt, ám ő másképp döntött.

S mi tagadás, az azóta eltelt 20 év után nem bánta meg a döntését. Végülis nem is volt nehéz a döntés, mert nem egy Alien rejtőzött a pocakjában, hanem ötösikrek bújtak meg benne. Így emlékszik vissza z anya:

Hirdetés

28 éves voltam, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok – ötös ikrekkel. A doktor úr azonnal arról beszélt, hogy szelektíven csökkenteni kell a magzatok számát, hogy növelhessük a többiek túlélési esélyét. Amikor nemet mondtam, elküldött egy specialistához, aki többször is megkért, fontoljam meg, hogy „csökkentem” a terhességemet hármas ikrekre, vagy akár szimpla ikrekre. Néhány hónapig mondogatta, de hiába. A férjemmel soha nem gondoltunk arra, hogy egytől is megváljunk. Úgy gondoltuk, hogy isten adta ezeket a gyerekeket, és ő is fog gondoskodni róluk.

Most, hogy 20 évvel később sem tudom elképzelni az életünket bármelyikünk nélkül.

Az érettségi után hárman katonaként szolgálják az országot, ketten orvosi pályára mennek. Mind az öten megbízhat felnőttek, szeretik istent, és úgy vélik, a világ a legjobb hely. Úgy döntöttem, hogy megosztom a történetünket, hátha ezzel megmenthetem mások életét.

Forrás: Blikk

 
Hirdetés