Az út elején…

Mint jeleztem, a munkába temettem magam... Kezdtem kilábalni a depressziómból. Eljártam a barátaimmal szórakozni, akkor már megbékéltem a parókámmal is, főleg hogy előttem volt a cél:) Póthajat szerettem volna mindenképp, mivel akkortájt mindennek éreztem magam, csak nőnek nem…Napközben volt hajam, este mikor hazaértem a kopasz valósággal néztem farkasszemet. De hát mint minden, ez sem tartott örökké, elkezdett szépen növögetni. De nagyon lassan, nyáron úgy éreztem magam, mintha usanka lenne a fejemen:)))

Hirdetés

Mikor elérte a megfelelő hosszúságot a “hajam”, rohantam FODRÁSZHOZ (akkor már egy jó ideje nem láttam) és megcsináltattam… a mű fantasztikus volt, az érzés meg leírhatatlan. Mindjárt be is illesztek egy képet….

 

Az út elején! Megható történet!

Ez a kórházi váróban van fotózva, éppen pet-ctre mentünk.

 

Az út elején! Megható történet!

Ez a kép meg egyenesen a póthajfeltevés után készült:)

 

Ilyen lett az eredmény (ja és én mindenkivel ellentétben nem fogytam a kezelések hatására, hanem híztam). Ezzel a külsővel már úgy éreztem magam, mint régen (majdnem)… Csak nehéz volt megszokni a póthajat. Egyáltalán nem olyan érzés, mint a sajátod. Ráadásul, ha nem lett volna számomra fontos, akkor tutira nem csináltatom meg, mert olyan pénzkidobás…Szó szerint, mert írdatlan drága …. Na de végülis nem is ez a lényeg, hanem ugye jó sok idő után, azért elkezdett érdekelni újra a másik nem:) ( most már szabadott, nem volt az a hülye érzés, hogy akármikor leeshet a hajam)

Ez azért sok mindennek gátat szabott… Az ember ilyenkor jön rá, hogy mennyien szeretik az ember haját turkálni…csak én akkor ezt nem tudtam értékelni 🙂

Mivel időm nem sok volt munka mellett, ugyanis 12 óráztam, elkezdtem többet netezni… Elkezdődött rövid chat-pályafutásom… Ami során elég színes egyéniségekkel ismerkedtem meg. Voltak nagyon szimpatikusak is, akikről később derült ki, hogy pszichopaták, megrögzött hazudozók.. Aztán szert tettem egy – két “barátra” is, akikkel úgy éreztem, hogy tudok beszélgetni…Számomra sokat jelentett, mivel talán egy picit ki tudtam magamból beszélni a dolgaimat…Ez segített teljesen talpraállnom.

És itt érkezik életemben az első legnagyobb mérföldkő a chat. hu :DDDD Életem szerelmét, illetve a Nagy Ő-met, itt sikerült meglelnem…Azaz ő talált rám, de a lényegen ez mit sem változtat:)

Az út elején! Megható történet!  ŐŐŐŐŐŐ

Mikor én már teljesen letettem az ismerkedésről , jó pár rossz tapasztalat után (24 voltam akkor) rámírt egy srác. Akkoriban kezdődött az első X-faktor és hát én teljesen a rabja voltam 🙂 Tehát szombati napról van szó… Nem tudom már miről beszélgettünk, az valahogy nem maradt meg bennem, csak azt tudom, hogy iszonyatosan szimpatikus volt, viszont csak a beszélgetésünk végén néztem meg a képét:)

Végre nem okozott csalódást:))))

November 23-án szerettünk egymásba….Ebből adódik, hogy a személyes találkozások sem fulladtak kudarcba:) Szépen vánszorogtunk azokonn a bizonyos lépcsőfokokon, mígnem úgy éreztük, hogy mi ennél többet már nem szeretnénk, elértük a kapcsolatunkban egy olyan mélységet, amit már nem lehet fokozni ….

Már csak egy baba hiányzott a teljes boldogsághoz….

 

http://a-legnagyobb-csoda-anyasag.webnode.hu/

 

 

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .