Gyermekeinkről szeretnénk minél több emléket megőrizni. Most már fénykép formájában is. Ilyenkor vagy profi fotós segítségét kérjük, vagy igyekszünk otthon megteremteni a profi légkört. Ez azonban lemondással jár. Sokszor egy egy jól sikerült képnek ára van.

Hirdetés

Aki már fotózta a saját gyerekét, az tudja, hogy egy jól sikerült fotó mögött legalább 50 elfuserált próbálkozás van. Mert bemozdult, elszaladt, bömbölt, elfordult, nem nézett oda, odanézett, mikor nem kellett volna. Azt is tudjuk, hogy egy képrészlet, amit a közösségi oldalakon posztolunk nem mindig fedi a teljes valóságot, levágjuk a képről a rumlit a szobában, a káoszt a konyhában, vagy olyan szögből fotózzuk, hogy az minimum előnyös legyen a gyerekre nézve.

Íme néhány csodás babafotó és ami mögötte van


Édes testvérek, a nagyobb tesó megsimogatja a kicsit. Elolvadunk tőlük.


A nagylány tornázik, nem akar a helyén megülni. Azt a szerencsétlen nyulat sem lehet úgy lefényképezni, hogy ne mozduljon be az állandóan mozgó fiúcska kezei között.


Tökéletes babaszoba. Anya és a kislány éppen teázni készül. Minden anya elalél, mert az ő kislánya nem biztos, hogy csinál ilyet.


A fotóért kimaradt a délutáni alvás. Ez azért megbosszulja magát.


Hát nem édes, ahogy néz a szekrény mellől ez a fiúcska


És a rumli, amit igyekeztél kitakarni a képről


A vagány csemete, aki büszkén viseli legújabb csúcsmodell szerkóját


És a csúcsmodell szerkó miatti üvöltés, hiszen ez az ami egyáltalán nem tetszik a gyereknek. Nem is veszi fel többször, csak most egyszer kérlek 1 percre maradjon rajtad a kép kedvéért, hiszen a nagyitól kaptad és örülne neki.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..