tesók
tesók

Nagy takarítások, házi munka, gyerekek, Leilával is egyre többet kell foglalkozni. Csoda baba! Ül, mászik, áll, körbe járja a kiságyat és még csak 7 hós lesz, most hó végén. Éneklem neki a hinta palintát, dölöngél és ha mondjuk puszi, oda teszi a száját a mi szánkhoz. Elképesztő, ha más mondja el sem hiszem!

Jennyke meg igazi cserfes nagylány! Ma pl. kimentem és megígértem, ha bejövök csinálok neki teát. Hát mire bementem, ő csinált. Odatolta a pulthoz a széket, a bögréje ott volt, a vízforralóból öntött bele vizet, a fiókból vett filtert, belelógatta és áztatta,majd tett bele citrom levet és mézet. Nagyon savanyú, de kijavítottam! Azért akkor is nagy teljesítmény ez egy 3 évestől! Segít, szó nélkül neki áll hajtogatni. Viszi a tesónak a teát. Dominak felszúrja a villára a tésztát… Elképesztő! És senki nem mondja neki.

Azok a Csodálatos Gyerekek
Csini

Domi egy érzékeny lelkű rossz csont! Mindig puszilgat, ölel minket. Ha rosszat csinál, rögvest nyom egy puszit. Mindent megold. Ha nem éri el, széket tol. Mindent elmutogat, mert nem akar beszélni. Ma pl. kivette a hűtőből a lekvárt, odaadta és hozta a kenyeret is. Éhes volt! Ő is imádja a tesóit, mindent megoszt velük.Néha kölcsön veszi ugyan Leila cumiját. Egy gyors kóstolás, és már vissza is adja vagy épp eldugja.Múltkor a hűtőben találtam meg!  Hát amint látjátok beléjük vagyok feledkezve és még órákig tudnék mesélni!

Vajon csak nekem vannak ilyen csoda gyerekeim?! Gondolom mindenki ezt érzi…

Előző cikkEgy nagyon szomorú történet és az emlék! Tudtok segíteni?
Következő cikkSzerintetek túlreagálom az anyakérdést?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .